Çağrı Merkezlerine 30 bin eleman alım ilanı

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
arkadaşlar bir haber duydum çagrı merkezlerine 30 bin eleman alınacakmış bu haberdogrumu nereye başvurmalıyız bilen varmı teşekürler

arkadaşlar bir haber duydum çagrı merkezlerine 30 bin eleman alınacakmış bu haberdogrumu nereye başvurmalıyız bilen varmı teşekürler

Canım aynı haberi bende duydum o kadar aradım taradım yok bulamadım bi internet haber sitesinde sadece 30 bin elemana iş çağrısı ilanı adı altında kimlerin kimlerle birleştiğini falan yazmış yani bu iş için aranan vasıflar istenilen özellikler yada ne biliyim nerelere başvurabileceğimizi yazmamışlar.Bende takipteyim:))

İçerik nedeniyle” iş ve kariyer “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

30 kişi çagrı merkezine (operatörlük) gibimi rakam biraz fazla geldi inandırıcı deil

Haberlerde yayınlamışları ama net bir bilgi yok...

Zaten bu tarz ilanlar iş arama sitelerinde mevcut arkadaşlar bana bir bankadarn cevap gelmiş beklemedeyim bakalım....

arkadaşlar haber alan olursa nasıl başvurucağımızla ilgili buraya yazıversin

araştırdım ben bulamadım bi bilgi olursa söylerim almıyacaklarsa neden haberlerdebölüm ayırırlar anlamdım gitti

arkadaşlarrr ben bu bahsedilen çağrı merkezine alındım..3 elemeden geçtim...malatyadayım..burada yeni açılıyorrr...vee insanları okdr güzel dilleriyle kandırıyolarki anlatamam...465tl giib komik bi ücret veriyorlar..5-6 vardiya..gecenin 3 ünde gitceksin çalışmaya...haberlerde gösterildigi gibi deil 1500tl maaş dedi ler haberlerde çok güldüm....tatil olayın yok bayramlarda özel tatillerde kesinlikle çalışıcaksın...hala bu şartlarda çalışmak istiyorum diyorsanız eger bana profilimden ulaşabilirsiniz..şirketin ismini veriyormuyuz buraya bilemiyorum...

Haberlerde yayınlamışları ama net bir bilgi yok...

Zaten bu tarz ilanlar iş arama sitelerinde mevcut arkadaşlar bana bir bankadarn cevap gelmiş beklemedeyim bakalım....

hangi banka canım, lise mezunu alan neredeyse hiç yok o yüzden merak ettim belki benide alırlar:Saruboceq:

Çağrı merkezinde 1 yıl çalıştım hem de Turkcell'in müşteri hizmetleri bölümünde,saat ücretli çalışırsınız,genelde performans primleri vardır her şey sizde biter..Maaşlar öyle pek te iç açıcı değilidir..İlk başta part time olarak başlatırlar ve o yüzden de sigortanız eksik ödenir,gece vardiyaları çok zevkli geçer sarhoşu da arar,dertlisi de delisi de,akıllısı da,saatlerce dert dinlediğim de olmuştur malum müşteri kötü davranırsan yakalanırsın dinleniyor çünkü takım liderleri tarafından konuşmalar..Düzgün diksiyon gerektirir,1 ay eğitim alırsınız..Ben Turkcell'de olduğum için çok yoğundum kulaklığın kulağımıza yapıştığı dönemler de olur,bi anda vardiyalar revize olur yoğunlukta istediğiniz saatte çıkamayabilirsiniz,eğer göze alıyorsanız çalışın derim

çalışmak zorunda olan arkadaşlar olabilir aramızda ama çağrı merkezinden çalışmak çok zor.:1closedeyes:
ben 1.5 sene çalıştım
izin günleriniz belli olmuyor bayram yılbaşı gibi resmi tatillerde çalışıyorsun,
vardiya düzeni var akşamolur herkes evine dönerken sen işe gitmek zorundasındır.
mola yemek gibi verilen araların zamanı kısıtlıdır öyle kafana göre çıkamazsın ekip liderinin belirlediği zaman çıkıcaksın falan filan...kafamçokkarıştı

tabi ki insan çalışmak zorunda olduğunda her zorluğa katlanıyor ama zor yani çaok sabır gerektiyor..
ek olarak,çağrılarda bir patlama olur bir anda ya izinler iptal edilir, ya fazla çalışırsın, ya da bir sonraki gün daha erken gelirsin.
Çağrılar dinlenir bir yanlışın varsa imzalatırlar feedbacki olur motivasyon sıfır..
off içinizi kararttım biliyorum ama gerçekler bunlar...

Son düzenleme:

Canım düşüncelerime tercüman olmuşsun.
ben de farklı bir yerin müşteri hizmetlerinde çalıştım.
bir tane adam vardı müşteri hizmetlerini sürekli olarak arardı sen kesin tanıyorsundur onu :jeyyar:
bir numaralı çağrı merkezi sapığı olarak bilinirdi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hangi banka canım, lise mezunu alan neredeyse hiç yok o yüzden merak ettim belki benide alırlar:Saruboceq:

Canım zaten ilanlar banka adı verilerek yayınlanmıyor ben tesadüf çağrı merkezi ilanına başvurmuştum Finans Bank olarak yanıt geldi bakalım....

evet bilmem mi bütün gsm operatörleri,d-smart,digiturk lokasyonlarını da çıldırtmıştı,ağıza alınmayacak küfürler ediyordu 1-2 kez dinledik çağrılarını çünküdelikafadulden:roflol:

evet bilmem mi bütün gsm operatörleri,d-smart,digiturk lokasyonlarını da çıldırtmıştı,ağıza alınmayacak küfürler ediyordu 1-2 kez dinledik çağrılarını çünküdelikafadulden:roflol:

ben adamın bizzat kendisiyle konuştum canım kaydirigubbakcemile3
adam işi meslek edinmiş gibi bir ay bırakmadı peşimizi,sonra da aramamaya başladı zatendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende baya bi süre bir bankanın çağrı merkezinde çalıştım.fakat bnm durumum diğer arkadaşlara göre brz dha farklıydı. bir bankanın kredi kartı satış bölümündeydim yani biz inbound deil outbound arama yapioduk bize çağrı gelmiordu biz müşteriyi arioduk.sabah 9 akşam 6 mesai saatleriydi. 550 ytl maaş alıoduk fakat primlerimiz oluodu en az prim alan arkadasımız 700 ytl aliodu we 1000 ytlye kdr çıkabiliodu. ayrıca mesai yaparsanız her saat basına mesai parası aliosunuz.yani diğer çağrı merkezlerine göre brz dha avantajlıydık mesailerle baya ii para alınıodu.eğer dha fazla bilgi almak isteyen arkadaş olursa yardımcı olabilirim

slm canım bu konuda beni bilgilendirirsen çok sevinirim iş arıyorummirmirmirmir

Ayrıca çelik gibi kuvvetli sinirlere sahip olman gerekiyor bazı insanlara laf anlatmak çok zorkötükedihüso

cnm elbetteki yardımcı olmak isterm. burda ismini werebilirmiyim bilmiorum bir iş arama sitesinden bulup baswuru yapmıstım ben. ilk önce mülakata giriosun klavye testi algı testi konuşma testi w.s snrasında 2.görüsmeye cagırıolar tekrar bi baskasıyla görüsüosun kabul edilirsen eğer 15 günlük bi eğitime giriosun eğitimden snrada sınava giriosun.sınava girip kazanırsan seni işe alıolar ama bnm calıstıgım şirkette 6 ay çalışma şartın wardı yani 6 ay boyunca işten cıkamazsın. biz satış bölümü oldugumuz için görüsmelerde artık fenalık gecirioduk. kart satmak snrm dierlerine göre brz dha zor ikna etmeye calısıosun cnkü we görüsmelerin 3-4 dkyı gecsin istemezler.ayrıca günde 60 dk mola süren war.bu süreye wc ye gitmen de dahil:) eh zmnla yarısıosun anlican oturup cagrı gelmesini beklemiosun sen ariosun müsteriyi. dier cagrı merkezlerinde oldugu gbi bundada çelik gbi bir sinire sahip olman gerekio.baska öğrenmek istediğin seyler warsa cnm sen sor ben cewaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…