arkadaşlar bir haber duydum çagrı merkezlerine 30 bin eleman alınacakmış bu haberdogrumu nereye başvurmalıyız bilen varmı teşekürler
Haberlerde yayınlamışları ama net bir bilgi yok...
Zaten bu tarz ilanlar iş arama sitelerinde mevcut arkadaşlar bana bir bankadarn cevap gelmiş beklemedeyim bakalım....
Çağrı merkezinde 1 yıl çalıştım hem de Turkcell'in müşteri hizmetleri bölümünde,saat ücretli çalışırsınız,genelde performans primleri vardır her şey sizde biter..Maaşlar öyle pek te iç açıcı değilidir..İlk başta part time olarak başlatırlar ve o yüzden de sigortanız eksik ödenir,gece vardiyaları çok zevkli geçer sarhoşu da arar,dertlisi de delisi de,akıllısı da,saatlerce dert dinlediğim de olmuştur malum müşteri kötü davranırsan yakalanırsın dinleniyor çünkü takım liderleri tarafından konuşmalar..Düzgün diksiyon gerektirir,1 ay eğitim alırsınız..Ben Turkcell'de olduğum için çok yoğundum kulaklığın kulağımıza yapıştığı dönemler de olur,bi anda vardiyalar revize olur yoğunlukta istediğiniz saatte çıkamayabilirsiniz,eğer göze alıyorsanız çalışın derim
hangi banka canım, lise mezunu alan neredeyse hiç yok o yüzden merak ettim belki benide alırlar:Saruboceq:
Canım düşüncelerime tercüman olmuşsun.
ben de farklı bir yerin müşteri hizmetlerinde çalıştım.
bir tane adam vardı müşteri hizmetlerini sürekli olarak arardı sen kesin tanıyorsundur onu :jeyyar:
bir numaralı çağrı merkezi sapığı olarak bilinirdi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet bilmem mi bütün gsm operatörleri,d-smart,digiturk lokasyonlarını da çıldırtmıştı,ağıza alınmayacak küfürler ediyordu 1-2 kez dinledik çağrılarını çünküdelikafadulden:roflol:
merhaba arkadaşlar bende baya bi süre bir bankanın çağrı merkezinde çalıştım.fakat bnm durumum diğer arkadaşlara göre brz dha farklıydı. bir bankanın kredi kartı satış bölümündeydim yani biz inbound deil outbound arama yapioduk bize çağrı gelmiordu biz müşteriyi arioduk.sabah 9 akşam 6 mesai saatleriydi. 550 ytl maaş alıoduk fakat primlerimiz oluodu en az prim alan arkadasımız 700 ytl aliodu we 1000 ytlye kdr çıkabiliodu. ayrıca mesai yaparsanız her saat basına mesai parası aliosunuz.yani diğer çağrı merkezlerine göre brz dha avantajlıydık mesailerle baya ii para alınıodu.eğer dha fazla bilgi almak isteyen arkadaş olursa yardımcı olabilirim
arkadaşlarrr ben bu bahsedilen çağrı merkezine alındım..3 elemeden geçtim...malatyadayım..burada yeni açılıyorrr...vee insanları okdr güzel dilleriyle kandırıyolarki anlatamam...465tl giib komik bi ücret veriyorlar..5-6 vardiya..gecenin 3 ünde gitceksin çalışmaya...haberlerde gösterildigi gibi deil 1500tl maaş dedi ler haberlerde çok güldüm....tatil olayın yok bayramlarda özel tatillerde kesinlikle çalışıcaksın...hala bu şartlarda çalışmak istiyorum diyorsanız eger bana profilimden ulaşabilirsiniz..şirketin ismini veriyormuyuz buraya bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?