Çok teşekkür ederimDeneyim olmadığı için böylesin bence. Sakin ol yapacağına güven muhakkak iyi geçecektir. Bol şans hayırlı olsun şimdiden
Reklam olabilir diye yazmamıştım ben de başta yazdığınız yerin çağrı merkezine girdim:/ umarım iyi geçer iyi bir eğitim alabilirimBütün firmalar a dan z ye hepsi, evden çalıştırıyor.
Ve hiç biri çözüm sunamıyor.
Bas bas bağırıyoruz telefonda, sonra ukalalık yapınca şikayet ediyoruz.
Cevap evet haklısınız arkadaşı uyardık bla bla bla diye.
Ama çözüm yok.
Stresle baş edebiliyor isen yap.
Hepsi burada, ptt kargo, turktelekom la en son sorun yaşadım.
Hele hepsi burada ve ptt kargo ( zaten allah kimseyi ptt kargo kucağına düşürmesin ) ile haftalarca uğraştım.
Reklam olabilir diye yazmamıştım ben de başta yazdığınız yerin çağrı merkezine girdim:/ umarım iyi geçer iyi bir eğitim alabilirim
Bir kaç güne alışırsınız.Kızlar yarın bı çağrı merkezinde işe başlıyorum 10 günlük bir eğitim verecekler ama bir türlü pozitif düşünemiyorum kendime güvenemiyorum yapamam diyorum işe ihtiyacım var fakat kendine güvensizlikten mi daha önce hiç deneyim olmamasindan mı bilmiyorum hiç yapamayacakmisim gibi geliyor gözüm korkuyor sabah erken kalkmam lazım ama şuan nasıl yapıcam acaba yapabilir miyim diye düşünmekten uyuyamıyorumbenim gibi olup zamanla alışan var mı bu korkumu nasıl yenebilirim bu arada şirket değil evden çalışıyoruz
Selam hangi firma acaba il neresiKızlar yarın bı çağrı merkezinde işe başlıyorum 10 günlük bir eğitim verecekler ama bir türlü pozitif düşünemiyorum kendime güvenemiyorum yapamam diyorum işe ihtiyacım var fakat kendine güvensizlikten mi daha önce hiç deneyim olmamasindan mı bilmiyorum hiç yapamayacakmisim gibi geliyor gözüm korkuyor sabah erken kalkmam lazım ama şuan nasıl yapıcam acaba yapabilir miyim diye düşünmekten uyuyamıyorumbenim gibi olup zamanla alışan var mı bu korkumu nasıl yenebilirim bu arada şirket değil evden çalışıyoruz
Çok zor iş değil ilk zamanlar yapamayabilirsin alışırsınKızlar yarın bı çağrı merkezinde işe başlıyorum 10 günlük bir eğitim verecekler ama bir türlü pozitif düşünemiyorum kendime güvenemiyorum yapamam diyorum işe ihtiyacım var fakat kendine güvensizlikten mi daha önce hiç deneyim olmamasindan mı bilmiyorum hiç yapamayacakmisim gibi geliyor gözüm korkuyor sabah erken kalkmam lazım ama şuan nasıl yapıcam acaba yapabilir miyim diye düşünmekten uyuyamıyorumbenim gibi olup zamanla alışan var mı bu korkumu nasıl yenebilirim bu arada şirket değil evden çalışıyoruz
Egitimlik bi konu yok ki.Reklam olabilir diye yazmamıştım ben de başta yazdığınız yerin çağrı merkezine girdim:/ umarım iyi geçer iyi bir eğitim alabilirim
Şunu da ekliyorum resmen dolandırıcılık var bu işin içinde. Bizzat gördüm ve inanamadım. Lütfen kimse belgesiz, telefondan operatör değişikliği yaptırmasın ve taahhüt yaptırdıktan sonraki gün kontrol ettirsin indirim yapılmış mı, taahhüt girilmiş mi diye.Bütün firmalar a dan z ye hepsi, evden çalıştırıyor.
Ve hiç biri çözüm sunamıyor.
Bas bas bağırıyoruz telefonda, sonra ukalalık yapınca şikayet ediyoruz.
Cevap evet haklısınız arkadaşı uyardık bla bla bla diye.
Ama çözüm yok.
Stresle baş edebiliyor isen yap.
Hepsi burada, ptt kargo, turktelekom la en son sorun yaşadım.
Hele hepsi burada ve ptt kargo ( zaten allah kimseyi ptt kargo kucağına düşürmesin ) ile haftalarca uğraştım.
Hayırlı olsun. İnbound mu outbound çağri mi olacak?Kızlar yarın bı çağrı merkezinde işe başlıyorum 10 günlük bir eğitim verecekler ama bir türlü pozitif düşünemiyorum kendime güvenemiyorum yapamam diyorum işe ihtiyacım var fakat kendine güvensizlikten mi daha önce hiç deneyim olmamasindan mı bilmiyorum hiç yapamayacakmisim gibi geliyor gözüm korkuyor sabah erken kalkmam lazım ama şuan nasıl yapıcam acaba yapabilir miyim diye düşünmekten uyuyamıyorumbenim gibi olup zamanla alışan var mı bu korkumu nasıl yenebilirim bu arada şirket değil evden çalışıyoruz
Ben müşteri ilişkileri yöneticiliği yaptım.Şunu da ekliyorum resmen dolandırıcılık var bu işin içinde. Bizzat gördüm ve inanamadım. Lütfen kimse belgesiz, telefondan operatör değişikliği yaptırmasın ve taahhüt yaptırdıktan sonraki gün kontrol ettirsin indirim yapılmış mı, taahhüt girilmiş mi diye.
Taşeron firmalar resmen dört dakika içinde çöz ya da çözme ama o sürede müşteriyi gönder diyorlar.
Hatta eğitim verenin bizim işimiz müşterinin sorununu çözmek değil, dört dakika içerisinde kapatmak ve daha çok müşteri almak dediğini duydum. Çağrı aldıkça para dönüyor çünkü.
Zaten orada çalışanların çoğu sigara parası için ya da lise mezunu olarak en rahat iş diye çalışıyorlar.
İşe alım süreçlerine baksan çok kurumsal dersin, her şey binbir hayal kırıklığı bu ülkede.
Hasbelkader olmuş, vasıfsız takım liderlerini görünce zaten, bir de eziklik kompleksi içerisindeyse aman çalıştırayım boş durmasınlar fazla rahat bu iş diye mesai saatleri dışında da whatsapptan darlamaya başladıysa geçmiş olsun.
Müşteriler de çoğunlukla haklıdır bu arada. Olanlar için açıklama bile yapamazsın dürüst biriysen, ağır gelen o olur.
Gecen gun bankam bana kaza sigortasi satmaya calisti, kiz oyle guzel anlattıki kiyamadim dinledim, 3 kere lafini böldüm yahu aracimi daha dun sattim, tekrar arac alayim vallahi sigortalari size yaptiracagim cok ikna edicisiniz diyorum, sayiyor da sayiyor.Satış mı yapacaksın? Şikayet mı alacaksın? Bilgimi vereceksin sen mı arayacaksın onlar mı seni arayacak.
Bunların hepsi çok fark ediyor. Ortalama 3 yıllık çağrı merkezi deneyimim var akıcı ve resmi konuşurum o yüzden hiç zorlanmadım ama satış için ikna kabiliyetim düşük. O yüzden outboond(dış arama) seçmem. Bana zor geliyor insanları telefondan bir ürün yada hizmet almaya ikna etmek.
Iyı bır iş yerınıse maasın zamanında yatar sigortan yatar yapabılırsın bence zamanla daha da ıyı olursun. Evden calısmakda hoş bır sey. Stresı çoktur ama tanıdıgım çoğu kısı gırdı ve uzun süreler calıstı. Çogu iş yerınden egerkı fırma ıyıyse daha kapsamlı oluyor.Kızlar yarın bı çağrı merkezinde işe başlıyorum 10 günlük bir eğitim verecekler ama bir türlü pozitif düşünemiyorum kendime güvenemiyorum yapamam diyorum işe ihtiyacım var fakat kendine güvensizlikten mi daha önce hiç deneyim olmamasindan mı bilmiyorum hiç yapamayacakmisim gibi geliyor gözüm korkuyor sabah erken kalkmam lazım ama şuan nasıl yapıcam acaba yapabilir miyim diye düşünmekten uyuyamıyorumbenim gibi olup zamanla alışan var mı bu korkumu nasıl yenebilirim bu arada şirket değil evden çalışıyoruz