Benide geçenlerde çağrı merkezinden iş görüşmesine çağırdılar.ama ben kararsız kalıp gitmedim.çalışan arkadaşlarımızdan bende aynı durumu merak ediyorum.
belirli bir mesleğin varsa piyasada yapabileceğin kesinlikle gitme.
çalışma şartları ağır.yükselme imkanı olmayan bir iş kolu. herhangi bir mesleğin yoksa mecburen yapılabilecek işlerden biri.
umarım yardımcı ola bilmişimdir.
arkadasa katılıyorum eger belı bır meslegın var ıse gıt onu yap çagrı merkezınde calısan ıkı uc arkadasım var ezıyet resmen kızları gorsenız sabah erkenden gdıyorsun gece 3 de cıkıorsun mesela hafta ıcı ıznın oluyor cok zor anlıcagın
arkadasa katılıyorum eger belı bır meslegın var ıse gıt onu yap çagrı merkezınde calısan ıkı uc arkadasım var ezıyet resmen kızları gorsenız sabah erkenden gdıyorsun gece 3 de cıkıorsun mesela hafta ıcı ıznın oluyor cok zor anlıcagın
bende evliyim ist avrupa yakasında yaşıyorum... evli olduğum için vardiya sorun oluyor daha önce çağrı merkezinde çalıştım ama sonra çıktım işyeri taşındığı için.. saatleri ve izinleri uygun olan bi yer arıyorum.. benim gibi olan ve bu konuda önerisi olan varsa özel msj atabilir...
Sakın gıtmeyın bence başka bır iş bakın... ben RADYO 2000 de çalıştım çağrı merkezınde gorusmeyw gıttıgımde .. sabah 8 aksam 4 maas 800 dedıler ohh süper valla dedım ıse gırdım 1 ay sonra 8 de gıdıp 7 ye kadar dedıler tamm dedım sonra ısımden memnun kaldılar sabah 8 aksam 9 oldu yıne tamm dedım.. sonra cumartesı 8-9 dedılerr.. 1 ay sonrada ıkı hafta calıs hafta ıcı bır gun ızın verelım dedılerr . anlıcagınız 1100 1200 maas aldım ama ağzımdan burnumdan geldı... yine de siz bılırsınız ben kesınlıkle tasvıp etmıyorum.