çağrı merkezi diyalogları :))))

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
arkadaşlar ben çağrı merkezi görevlisiyim özel bir hastanede bazen öyle şeylerle karşılaşıyorumki görüşmeyi bitirdikten sonra gülme krizine giriyorum tabi bazende sinir krizine girdiğim vakitler oluyo bu görevi yapanlar sizlerinde geçen diyaloglarınızı duymak isterim :)))))

ilk benden hasta arıyor
erkek : ben kadın doğuma randevu almak istiyorum.
ben : buyrun doktorunuz.
erkek : ben sevilay hanımın hastasıyım..
ben : hönk kalıyorum :))))

çağrı merkezi değil ama işyerimde geçen bi diyalog :))

ben : merhaba ben şu firmadan arıyorum size bi yazı göndermek için adres ve telefon alabilirmiyim ( konuyuda söledim basta arsayla ilgili diye:) )
bay : haaa neee ? arsamıı arsamızmı varmış
ben : hayır beyfendiii sasdece bilgilendirme yazısı için adres istiyorum
bay : abeeeyyyyyyyyy bizim arsamız varmış herhaldeeee ( ordan birine bağrıo )
ben : anlamıosunuzz beyfendi ( gülme ve sinir krizlerindeyim:) )
bay : yoookk yaaav biz arsa istemiyoosss vazgeçtik
ben gülme krizine girdim ve kapattım telefonu:)))))))))))))))

bu arada adamın şivesi öyle değişikki :KK1::KK1:

yine bir görüşme bu sefer bayburttandı hastam :
hasta : benim kabızlık problemim var hangi doktora geleyimki ?
ben : genel cerrah dedim..
hasta : nasıl muayene yapacak ?
ben : muhtemel kolonoskopi yapılarak bağırsaklarına bakarlar dedim..
hasta : o neyki ?
ben : makattan hortum sokularak yapılan bir bağırsak içi görüntüleme aleti...
hasta : neyyyy oni ...... sokacak de git işiye vışşş bunasıl iş. dedi ve kapattı ama yarıldım gülmekten birde onlara ait bir şive çok komikti odam korktu...
:)))))))

çağrı merkezi değil ama işyerimde geçen bi diyalog :))

ben : merhaba ben şu firmadan arıyorum size bi yazı göndermek için adres ve telefon alabilirmiyim ( konuyuda söledim basta arsayla ilgili diye:) )
bay : haaa neee ? arsamıı arsamızmı varmış
ben : hayır beyfendiii sasdece bilgilendirme yazısı için adres istiyorum
bay : abeeeyyyyyyyyy bizim arsamız varmış herhaldeeee ( ordan birine bağrıo )
ben : anlamıosunuzz beyfendi ( gülme ve sinir krizlerindeyim:) )
bay : yoookk yaaav biz arsa istemiyoosss vazgeçtik
ben gülme krizine girdim ve kapattım telefonu:)))))))))))))))

bu arada adamın şivesi öyle değişikki :KK1::KK1:

adama arsa deyince akıl uçmuş pambuğum çok alem bi olaymış gerçekten :KK1:

ya canım amdem anlıyorsun bende bişey sorayım. benimde makatın az üst bölgesi çok kaşınıyor internetten sebeplerini epey araştırdım kendimce çözüm yöntemleri buldum ama geçmedi maalesef. çok kaşıyıncada kanama yapıyor. hangi bölüme gitmeliyim ? ve kontrolü nasıl yapılır :)) 2 aydan beri şikayetçiyim bu konuda ayrıca.

ya canım amdem anlıyorsun bende bişey sorayım. benimde makatın az üst bölgesi çok kaşınıyor internetten sebeplerini epey araştırdım kendimce çözüm yöntemleri buldum ama geçmedi maalesef. çok kaşıyıncada kanama yapıyor. hangi bölüme gitmeliyim ? ve kontrolü nasıl yapılır :)) 2 aydan beri şikayetçiyim bu konuda ayrıca.

aynı şekilde genel cerrah uzmanına gitmen gerekiyo seninde hemoroid yada makat çatlağı olabilir geçmiş olsun..

aynı şekilde genel cerrah uzmanına gitmen gerekiyo seninde hemoroid yada makat çatlağı olabilir geçmiş olsun..

saolasın canım. benimde okuduklarım makat çatlağı gibi geldi bana ama işte hep erteliyorum. erteledikçede ilaçla olabilecek tedavi bile ameliyatlık olabiliyormuş. haftaya kesin gideceğim. teşekkür ederim canım saolasın.

saolasın canım. benimde okuduklarım makat çatlağı gibi geldi bana ama işte hep erteliyorum. erteledikçede ilaçla olabilecek tedavi bile ameliyatlık olabiliyormuş. haftaya kesin gideceğim. teşekkür ederim canım saolasın.

tabi mutlaka git ilerleyince cerrahi işlem gerektiriyo aksatma...

çağrı merkezinde çalışmıyorum ama gecen gün vınn yüzünden turkcelli aradım

görevli: buyrun sorununuz nedir?
ben: vınn'ım var ama bir bilgisayar algılarken diğeri algılamıyor, sadece birinden internete bağlanabiliyorum
görevli: 2 bilgisayarınız mı var
ben: evet
görevli: tekinden işlemlerinizi halletmeniz mümkün değil mi?
ben: hönkk???
görevli: efendim?
ben: hayır mümkün değil
görevli: niçin?
ben: şaka mısınız? (ve kahkaha)
görevli: (kahkaha) peki, illa istiyorsanız hemen bakalım şunu yapın bunu yapın ona tıklayın vs vs

sorunum çözüldü ama epey komik geldi yani, tekinden işimi halledebiliyor olsam 2. bilgsyrı neden alayım
halletsem ve bu beni tatmin etse seni neden arayayım? :KK52::KK52:

sürekli çağrı almaktan kafası karıştı veya canı sıkıldı galiba, bişey de demedim
karşılıklı gülerek konuştuk zaten :KK52::KK52:
bir de diyorki bu konuşmaların ses kaydı var beni zorda bırakmayın nolur uyarı alırım zaten 3 yıldır işsizim yeni iş buldum
canım yaa kıyamam dedim ben şikayette falan bulunmam rahat ol çok cicisin dedim
umarım her an dinlenmiyordur yazık olur kızcağıza

zor iş Allah sabır versin

X