Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım ben bu muhabbeti?
demek istediğim adam diyoki ben kadın doğum hastasıyım doğum yapacam....
anlamadım işte. senin hönk diye kaldığın olay ne? kimin hastası olduğunuda söylemiş. neden kaldınki sen öyle?
karıısının ağzıyla konusuo sanki kndisi doum yapıcak gibi
canım kusura bakma erkek kısmına bakmamışım ben. bende gariplik bunun neresinde diyorum :))
çağrı merkezi değil ama işyerimde geçen bi diyalog :))
ben : merhaba ben şu firmadan arıyorum size bi yazı göndermek için adres ve telefon alabilirmiyim ( konuyuda söledim basta arsayla ilgili diye:) )
bay : haaa neee ? arsamıı arsamızmı varmış
ben : hayır beyfendiii sasdece bilgilendirme yazısı için adres istiyorum
bay : abeeeyyyyyyyyy bizim arsamız varmış herhaldeeee ( ordan birine bağrıo )
ben : anlamıosunuzz beyfendi ( gülme ve sinir krizlerindeyim:) )
bay : yoookk yaaav biz arsa istemiyoosss vazgeçtik
ben gülme krizine girdim ve kapattım telefonu:)))))))))))))))
bu arada adamın şivesi öyle değişikki
adama arsa deyince akıl uçmuş pambuğum çok alem bi olaymış gerçekten
ya canım amdem anlıyorsun bende bişey sorayım. benimde makatın az üst bölgesi çok kaşınıyor internetten sebeplerini epey araştırdım kendimce çözüm yöntemleri buldum ama geçmedi maalesef. çok kaşıyıncada kanama yapıyor. hangi bölüme gitmeliyim ? ve kontrolü nasıl yapılır :)) 2 aydan beri şikayetçiyim bu konuda ayrıca.
aynı şekilde genel cerrah uzmanına gitmen gerekiyo seninde hemoroid yada makat çatlağı olabilir geçmiş olsun..
saolasın canım. benimde okuduklarım makat çatlağı gibi geldi bana ama işte hep erteliyorum. erteledikçede ilaçla olabilecek tedavi bile ameliyatlık olabiliyormuş. haftaya kesin gideceğim. teşekkür ederim canım saolasın.
tabi mutlaka git ilerleyince cerrahi işlem gerektiriyo aksatma...
aynı şekilde genel cerrah uzmanına gitmen gerekiyo seninde hemoroid yada makat çatlağı olabilir geçmiş olsun..