Akbank'ın çağrı merkezi sınav ve ön mülakatını geçtim, ama ne olduysa aramadılar.
Son anda benden vazgeçtiler galiba:)
Yarın da Yapı Kredi'nin sınavına çağrıldım.
Akbank'tan sonra hiç gidesim yok, napıcam bilmiyorum.
Çok moralim bozuk, belki de işsiz olmasam düşünmezdim böyle bir iş.
Sınavda ne gibi sorular soruyorlar bildiğim kadarıyla en profesyonel olanlar bankaların çağrı merkezinde çalışanlar oluyor başvuruyu nereye yapıyorsun nereden bilgi edindin arkadaşımda çağrı merkezi için başvuru yapacaktı .
arkadaslar yabanci dil bilenler ne kadar ücret aliyorlar biliyor musunuz...bana söylenen hep 1500 falan ama sizler 700 anca aliyormussunuz kandiriyorlar mi acaba ya?
Bende yapıkredide çalışıyorum gayet memnunum. zor mu evet cok zor ama işimi seviyorum. hemde outbound olarak calısıyorum :)
sakın sakın uzak dur o firmadan. büyük bi şirket evet ama pislik insanların teki. işe girer girmez eğitime alıyorlar çok iyi herşey ama eğitim bitip de çağrıya girdiğinde gerçekleri görüyorsun. öncelikle sana sözleşme imzalatıyorlar. eğer 90 gün içinde istifa edrsen tazminat ödersin. ben yaptım şimdi ödememek için mücadele ediyorum.maaşı çok az zaten. tek avantajı servisi var. uzak dur ordan.Merhaba arkadaşlar uzun süredir iş arıyorum ve son umut çağrı merkezlerine başvurdum
Bu gün beni ChaseCall A.Ş. dan aradılar müşteri temsilciliği için, nasıldır sizce bilgisi olan varsa anlatabilirse cok memnun olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?