Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef zor değil bulunduğum konum itibarı ilede hiç zor değil bende ünlülerle bir arada içinde benimde olduğum resimler var fakat bir arkadaşın dediği gibi yayınlamamız durumunda olay olur başımız ağrıyabilir.Mesela Melike Öcalan'la Ankara Hilton da çektirmiş olduğum hatıra resmim var yine bir organizasyonda Murat Kekilli nin resmi var ve yakın bir zamanda bir çok ünlünün resmide olacak.4.foto da photoshoplu ve ısıklı.yanı yanıltıcı bızler ıcın aslında ben gunes ısıgında fotolarını arıyorum unlulerın ama bulmak cok zor.
heçbiri desem -tatlicadiarzu-
hmmm....ben aslında kendı fotomu koymak ıstıorm ama sonra sorun yasar mıyım dıe dusunuorm sarı mı daha hos dıerı mı dıye dusundum de.ben karar veremedım bı de sıze soruym dedım.e sızın fıkrınız onemlı tabı![]()
malesef zor değil bulunduğum konum itibarı ilede hiç zor değil bende ünlülerle bir arada içinde benimde olduğum resimler var fakat bir arkadaşın dediği gibi yayınlamamız durumunda olay olur başımız ağrıyabilir.Mesela Melike Öcalan'la Ankara Hilton da çektirmiş olduğum hatıra resmim var yine bir organizasyonda Murat Kekilli nin resmi var ve yakın bir zamanda bir çok ünlünün resmide olacak.