Cilt Bakımı Ürünleri Çağla Şikelin güzellik sırrı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Hyaluronik asit bilinen en güçlü nem tutucudur,(moisture magnet ) nem mıknatısı olarak bilinir ve Polisakkarit yani doğal şekerdir. Tamamen doğal yollardan cildin dolgun görünmesini sağlar. Kendi ağırlığının 1000 katı su tutabilme özelliğiyle cildin sürekli nemli kalmasına yardımcı olmaktadır.Normalde insan vücudunda hücreler arası seviyede hyaluronik asit bulunmaktadır. Cildimizi genç ve diri gösteren güç hyaluronik asidin gücüdür.Ancak ilerleyen yaşla beraber ciltteki oranı azalır ve topikal ürünlerle bu kaybın telafi edilmesi gerekir.Cilt bakım Ürünlerinde kullanılması son derece hayati olan bu aktif aynı zamanda yara iyileştirici özelliğe de sahiptir.İnsanlar yaşlandıkça derinin dermis tabakasında bulunan elastin ve kollajen liflerin kalitesi bozulmakta ve buna bağlı olarak, yüz kırışıklıkları oluşup derinleşmektedir. Hyaluronik asit özellikle yüzün alt yarısındaki çizgilerin azaltılması ve dudakların kalınlaştırılması için kullanılmaktadır..
Ürün içeriğinde patentli bir madde olan Biocell Collagen II®, ise yaşlanmayla ortaya çıkan cilt dokundaki gevşeme ve kırışıklıkların azaltılmasına destek sağlar. Hylaronik asit cilt dokusu dışında yoğun olarak eklem kıkırdağında da bulunur. Takviye olarak kullanılan hyaluronik asit eklem kayganlığına destek sağlar ve eklem hasarlarına karşı koruyucu etkinilik gösterir.

Ben 1 aydır kullanıyorum bundan sonrada kullanacağım.. :)

uzgunum aaa yo hicte uzgun degilim ama cagla sikel mi??????????????????????HIC GUZEL HANIM GÖRMESEK BELKI AMA HIC SANIMIYORUM HICCCCCCCCCCCC GUZEL DEGIL CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…