• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çağla şikelin bugün ne giysemde saçları

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Kızlar;

ben çağla şikelin bugün ne giysemdeki saç rengine bayılıorum esmerim ama onun kadar diil kaşlarım siyah ama simsiyah diil umarım becerebilirim foto eklemeyi daha önce boyatan varmı yani yakışırmı yardımcı olsanız $3705_458451390842907_787955972_n.jpg

kızlar bende bayılıyorum bu renge.saçım röfleli die olmazmış yeşile döner dediler. bu renk açık küllü kumral üstüne balyaj atılmış.

Bugün gratise gittim, bana yardımcı olmaya çalışan kuaför olduğunu iddia eden bayan, çağla şıkelin saçının külle açıldığını söyledi. Kolay bir işlem değil, 2 yılını aldı falan dedi bide, şuan onun saçı bir renk değil dedi. Bende böyle koyu sarı kumral bir renge çevirmeye çalışıyorum rengimi, o olmaz, bu olmaz yeşerir vs bir ton şey söyledi. Ben açmaya çalışırken gitti çikolata kahve gösterdi bana açıcam, açtığım saçı çikolata kahveye boyayacağım kaç ya sabır çektim ayak üstü hatırlamıyorum.. :ssz:

kadın saçmalamış nasıl 2 sene sürecek yahu hiç diptemi gelmemiş,komik şeyler anlatmış vallahi.Ayrıca bu kadın kumral ve sarı tonlarını sürekli değiştiriyor,hep farklı ama hepsi çok güzel,bayılıyorum saç renklerine.Bence çağla şikeli gösteren saçları yoksa çokta güzel nir kadın değil

kadın saçmalamış nasıl 2 sene sürecek yahu hiç diptemi gelmemiş,komik şeyler anlatmış vallahi.Ayrıca bu kadın kumral ve sarı tonlarını sürekli değiştiriyor,hep farklı ama hepsi çok güzel,bayılıyorum saç renklerine.Bence çağla şikeli gösteren saçları yoksa çokta güzel nir kadın değil

katılıyorum cennet mahallesindeki hali neydi öyle:60:

küllü açık kumral üzerine ışıltılı bir balyaj yapılmış. ama sanki tonu ona açık kalmış gibi geldi bana.

Back