• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çağla şikelin bu rengini nasıl elde edicem

sanırın kızlar palette tarçın bakırın içine bi renk karıştırmam lazım çünkü o renk açık oluyo ani daha turuncu 1-2 yıkamadan sonra akıyo bi ton koyusunu elde etmem için ne karıştırmalıyım

kızlar ewet çok güsel bi renk ama hadi bana yardım tarçın bakırda çok güsel bi renk ama akınca sarıya yakın oluyo ben daha koyu bi bakır elde etmek istiyorum ne karıştırmalıyım bakırın içine hadi bilgilerinizi paylaşın bnmle:a015:

harika bi renk. tam bronz tenler için.

alix in açık karamel boyası var 8.8 onıun içine 7.43 bakırlı bi ismi vardı ondan karıştır yarı yarıya ama ben denedim ve bu renge yakın bişiler oldu koyu istemediğim için beğenmedim sadece alix in 7.43 ünü 30 luk oksidan boya böle bişi oluo

kızlarrrrr:sm_cool: bakırı elde ettim tarçın bakırın içine çok az nar kızılı karıştırdım saçlarım çok güsel oldu tarçın bakır gibi turuncu olmadı nar kızılı kadar kırmızı diil ama çok az kızıl atın yoksa kıpkırmızı olur:dance:

7,3 ve 7,43 ü karıştırın aynı rengi ben ve kuzenim kullanıorus 7,3 tamamı 7,43ü yarım katıyorsunuz :)

benim kahverengi saçımın üzerine küllü sarı boyadım bu renk oldu
saç uzmanı demişti

harbigirls markası farketmior biz nevacolor kullanıorus kuzenim kuaför kendi salonunda olan boyadan kullanıo 7.3 boyanın rengi koyu altın sarısı 7.43 dore bakır başka markadada bu renkleri bulabilirsiniz ama boyaların numaraları bildiğim kadarıyla aynı oluor.
koyu altın sarısını tam kullanıp dore bakırı yarım kullanıosunuz benim saç rengim dore kumraldı onun üzerine bu rengi yaptım saçlarınız çok koyu değilse siyah koyu kahve sv gibi renk tutuo canım benim dore kumraldan önce sarılarım olduğu için çabuk akıo renk 3 hafta bir 4 kere falan boyayacağım...

bu renk tutmuyo yaa tam oldu derken yine hüsranmafoldumben kızlar tam 8 aydır saçlarım bu renk olsun ya da en azından bakır renkli bşy olsun die uğraşıyorum ama nafile.ya bi boya markası bulsam bu renge yakın bana en güsel bayram hediyesi olcak bakır kullanan arkadaşlar foto we bilgilerinize ihtiyacım war lütfennnn:a015:

iremcim ya aynı dert bendede war 8 ay önce saçımı boyadım koyu kahweye suan baya dibim geldi belli olmuor ama kahwe rengine döndü saçlarım yani kendi rengim gibi oldu cok sıkıldım we bende o rengi elde etmek istiorum beyaz tenliyi kaşlarımda koyu kahwe gerci boyadıgım renge göre deişio kaşlarım ama yakışırmı dersiniz bana? we hangi numaralara boyamam gerekio? yardımcı olursanız sewinirim tesekkür ederim ;)

Back