1 haftada çok güzel bronzlaşırsınız bu formülle, 10 yıl sonra da çok güzel cilt kanseri olursunuz....
Tercih sizin....
aciL cvp lütfenevet gerçketende susam yağının 45 spf kadar koruyucu özelliği var.
mesela ben şimdi ilk önce 30 spf lik güneş koruyucumu sürüp ardından susam yağı sürüp güneşlenebilirmiyim
yani yüzüme sürücem ben
yinede hafif bronzlaşırmıyım??
aciL cvp lütfen
expigmentten dolayı yüzüm beyazlıcak ve ben güneş kremimi
sürsem deniz kenarındada mesela kakao yagı sürsem yüzüme lekelerim çoğalmadan yüzüm bronzlaşırmı???
arkadaşlar vazelin de süper bronzlaştırıyor. biraz rahatsız ediyo yalnız baya kalıcı olduğu için su deyince kesinlikle cilt emmiyor suyu o biraz cn sıkıyor ama bronzlaştırıyor baya. hatta ben koruyucu krem sürdükten sona onu kullanıyorum.
havuç ve kakao bronzlaşmaya yardımcıdır cilt rengini belirleyen tenimizdeki pigmentler sayesinde cilt rengini etkilerler.Havuç yağı hatta havuç yemek, havuç suyu içmek dahi hem bronzlaşmaya yardımcı hem de bronzluğu sürdürmek için faydalıdır.Ama gene de bir şekilde güneş ile temas şart yoksa oturduğun yerden bunlar seni brozlaştırmaz.Ve bunlar da seni güneşin kansere yol açan ışınlarına karşı seni korumaz.Tamam herşey doğal olsun da içinde koruma olmayınca ne anlamı var ki.Vichynin ürünleri koruma konusunda çok başarılı bence özellikle yüzü korumak şart yoksa sadece renginiz değil cilt kaliteniz de sandalyeye döner.