• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çağla şikel

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
kızlar bu rengi kendımm nası yapıcam hangı boyayla olur. ben beyaz tenlıyımm ama aşırı degıll yazın kapkara oluorum:) suan saclarım sıyah yarısı aktı ama yarısınıda acmam gerekıck herlde bılgı verrsnz sevnırım..:jeyyar:

Eklentiler

• $cennet55lq.jpg
    $cennet55lq.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 1.684
tatlım ark yaptı onunda siyahtı saçı yarısı akmıştı beraber boyadık hatta dipler yani aşağıya doğru çok güzel bir renk oldu tam çağlanın renginde ama uçlar açıcıyla tam açılmadı oralar daha kızılımsı durdu malaesef ama yukarları çok çok güzel oldu iki boyayı karıştırdık 7.0 la 8.1 bitanesi küllü bişeydi ama markasını hatırlamıyorum gri bi kutuydu profösynel falan yazıyodu umarım işine yarar:)

ısımlerınıı ogrensenn cnm ya hangı renklerdii. aynı oylemı oldu

benim saçlarım aynısı oldu dün kuaförden açık kahve yapmasını istedim 2 boya karıstırdık aynı renk çıktı

cnm palette tarcın bakırla iki kere arayla boyarsan bu renk oluyor bizaat denedim..tavsiye ederim bu rengi begeniyorsan..

bu rengi kullanan arkadaşlarım var ama çok şikayetçiler :/ dipleri çıkınca kötü duruyor ve akma sorunu yaşıyorlar. sürekli tazeletmek lazım yani. ben cesaret edemedim. gerçi böyle güzel renkler riski göze almadan olmuyor. kolay olsaydı herkes boyatırdı zaten (; . umarım memnun kalırsın .

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

palatte kahve köpüğü.
saçların siyahmış bu renk olur. sakın ama sakın dışındaki renge aldanma.
çok güzl bi renk çıkıyo sonucunda. açık karamel ışıktada altın gibi parlayan bi saçın olabilir. 2 boyamadan sonra daha da güzl oluyor.;)

Back