Çağla Şıkel ve Emre Altuğ tek celsede boşandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti resmen boşandı...
Sitene Ekle

MAGAZİN SERVİSİ

Önceki hafta boşanma kararı aldıklarını, yaptıkları ortak basın açıklamasıyla duyuran çift, dün saat 14.00’te İstanbul Beykoz Adliyesi’nde görülen davayla 7 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Velayetleri annede
Boşanmalarıyla ilgili haberlere basın yasağı getirten çift, yaklaşık 10 dakika kaldıkları aile mahkemesi salonunda protokolle tek celsede boşandığı öğrenildi. Evliliklerinden Uzay ve Kuzey adında iki çocukları bulunan çiftten, çocukların velayeti anne Çağla Şıkel’e verildi. Boşanmanın ardından Emre Altuğ soruları yanıtsız bırakırken, Çağla Şıkel basın mensuplarına sadece, “İyi günler” demekle yetindi. Adliyenin arka kapısından çıkan çift, geldikleri aynı araçla adliyeden ayrıldı.
milliyet

neden acep, hiçbişey göründüğü gibi değilmiş demekki

Aaa, oluyunca şaşırdım, oysa nasıl da mutlu görünüyorlardı, sebebini merak etmedim değil... Yine olan çocuklara olmuş bu arada, annesini-babasını ayrı görerek büyüyen çocuklar...

valla dışardan uyumlu görünüyorlardı ama ben bunları hiç yakıştıramamıştım emre daha halk çocuğu gibiydi ne bileyim

Abboww şok şok şok .Hiç belli etmediler be.

Üzüldüm ya benim gözümde çok uyumlu bi çiftti.

Parayı bölüşemediler , para çoğaldıkça ayrılık kaçınılmaz

Herif daha uzun bir gaciyle akdatmış cagla yı

Oysa ki çok mutlu bir evlilikleri var gibi gosterdiler hep . Haklarında hayırlısı olsun üzüldüm valla çok yakisiyorlardi

Mankenlerin evliliği uzun sürmez bir çok örneği var ,
Oysa ki çok mutlu bir evlilikleri var gibi gosterdiler hep . Haklarında hayırlısı olsun üzüldüm valla çok yakisiyorlardi

Mankenlerin evliliği uzun sürmez bir çok örneği var ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…