1650 lıra onlar için hiçbirşey ıfade etmıyorki ,ben zengınde olsam o kadar savurgan olabılecegımı dusunmuyorum ama kendı ıcın bıseyler yapması gercekten güzel..o kadar zengin olsaydım acımaz bende giderdim.
neden ünlülerin birçoğunun evliliği yürümez neden evlilik konusunda idareci olmazlar ?2 tane çocukla bırak git!
Anlamiyorum ki neden evlenirler ünlüler..
Eyyy para nelere kaaadirsin.vay be parası bol olan ruhunu bile tedavi ettirebiliyor hızlıca ilizyonla filan
düzelince yeni evlilik yakındır
Sabahları çok neşeli görünüyor hiç öyle tedavilik durumu yok gibi
boşanmalarının sebebi Emre Altuğ'un çalışmaması, kurulan işleri batırması, ne gülü ancak diken olur ondan.
Çağla Şikel'i tebrik ediyorum, kendine de 2 çocuğuna da gayet güzel bakar. ünlüler arasında nadir sevdiğim kadınlardan.
hala şu gazetelerden her çıkan habere inanan insanlar var mı diyordum ki sizin yorumunuzu gördüm allah aşkına böyle bir habere inandınız mı o zaman çağla şikel emre altuğ'u aldattı diye haberlerde çıktı insanlar buna da inansın ki inanan var bir üstte ki yorum söylemeyeyim dedim ama ben emre altuğ'un geçen aylarda tiyatro oyununa gidip izledim inanılmaz keyifli bir oyundu salon full doluydu adam yan gelip yatan biri degil reklam filmlerinde oynuyor,seslendirme yapıyor yakında albümüde çıkacakmış hangi kurulan işi batırmış merak ettim gazetelerin masa başı oturup yaptıkları haberlere artık inanmayın çağla hakkında bile hergün ne haberler çıkıyor
onu geçtim çağla şikel emre altuğ ile evliyken sadece sabah programı yapıyordu okadar boşandıktan sonra daha fazla çalışıyor demek ki evliyle daha rahatmış ki çok fazla çalışmıyordu şimdi 3 misli çalışıyor
evet Emre Altuğ artık çalışıyor :) o yüzden tiyatroda, reklamda, sahnede görebilirsiniz.boşandıktan sonra çalışmaya başladı.
batırdığı iş de beraber açtıkları bir iş, faaliyet konusunu unuttum.
Çağla Şikel de uzun zamandır program dışında, yumuşatıcı reklamlarında oynuyordu.
İlk baştan beri Çağla Şikelin aşkına inanıyorum, o yüzden aldattığını sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?