• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağın vebası düşük-kurtaj.ankete katilin birbirimize umut olalim

kac dusuk yaptiniz-sonrasinda hamilelik-dogum oldu mu

• Ankete Katılan
    75

Bigaripyolcu

Baharım geldi, göz aydınlığım, her şeyim...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1.679
2.914
133
Evet hanimlar su devirde bunlardan birini yasamadiysaniz sanslisiniz.ancak artik istatistigi nedir bilmem ama her iki gebeden biri dusuk yapiyor ya da bi sekilde bebegini kaybediyor olmali baska bi aciklamasi yok.konumuza gelecek olursak daha once boyle seyler yasayan arkadaslar kac dusuk yaptiklarini, ve eger varsa sonrasinda kac dusukten sonra bebişlerine kavustuklarini anketle bize bildirirlerse biz umutsuzlara umut olurlar:anne:

Ya ben de kürtajdan sonra yumurtlama dönemi değişiyor mu ne zaman oluyor vs onu merak ediyorum :)))
Bilen fikri olan var mı? Ovulasyon testi falan almak istemiyorum açıkçası kafayı takınca hiç olmuyor bu sefer çünkü :)

Ya ben de kürtajdan sonra yumurtlama dönemi değişiyor mu ne zaman oluyor vs onu merak ediyorum :)))
Bilen fikri olan var mı? Ovulasyon testi falan almak istemiyorum açıkçası kafayı takınca hiç olmuyor bu sefer çünkü :)
vaar degisyor cunku adet dongunde degisiyo canim.ben her ay adete yakin yumurtladım 14 subatta adet oldum.adetin basladigi gunden itibaren 12.gunu mu ne yumurtladım.ovu testleri tirt bir gun arayla kacirmazsn garanti

vaar degisyor cunku adet dongunde degisiyo canim.ben her ay adete yakin yumurtladım 14 subatta adet oldum.adetin basladigi gunden itibaren 12.gunu mu ne yumurtladım.ovu testleri tirt bir gun arayla kacirmazsn garanti
Benim erken oluyordu diye düşünüyorum ama bakalım daha henüz herhangi bir belirti yok :))) gerci şurda daha 12 gün olmuş kürtaj olalı :) hayırlısı kısmet :)

O döngüyü de merak ediyorum yumurtlama ne zaman olur ama o kisiye gore degisir bence canim.akintiya gore takip etcez bide agri oluyor yumurtlama agrisi

Seçeneklerin birinde de hiç kürtaj düşüğüm olmadan çocuk sahibi oldum ya da hamileyim ekleyeseydiniz daha yararlı olurdu diye düşünüyorum

Evet hanimlar su devirde bunlardan birini yasamadiysaniz sanslisiniz.ancak artik istatistigi nedir bilmem ama her iki gebeden biri dusuk yapiyor ya da bi sekilde bebegini kaybediyor olmali baska bi aciklamasi yok.konumuza gelecek olursak daha once boyle seyler yasayan arkadaslar kac dusuk yaptiklarini, ve eger varsa sonrasinda kac dusukten sonra bebişlerine kavustuklarini anketle bize bildirirlerse biz umutsuzlara umut olurlar:anne:
Malesef bende kaybettim canım 2 tane en son ocak 6 da kürtaj oldum 9 haftalık kalbi durdu yavaş atıyordu en son tüp bebekti hatta, yine tedavideyim tahliller normal sebep yok allah kimseye yaşatmasın çok üzücü inşallah bu kez kucagıma almak nasip olur yine tedavideyim :dua:

Benim erken oluyordu diye düşünüyorum ama bakalım daha henüz herhangi bir belirti yok :))) gerci şurda daha 12 gün olmuş kürtaj olalı :) hayırlısı kısmet :)
ben dusuk yaptgm ay yimirta akintisi gelmedi :)) cok takip ettim ama yok.bu ayniste baya baya o sefaf kivamli akintidan geldi degerlendrdk kismet artk :))

Seçeneklerin birinde de hiç kürtaj düşüğüm olmadan çocuk sahibi oldum ya da hamileyim ekleyeseydiniz daha yararlı olurdu diye düşünüyorum

Konuyu acma amacim dusuk yapanlara kendilerinden birilerinden fikir vermek oldugu icin oyle bi secenek koymadim canim;) baslikta ve aciklamada da oyle yazdm.bu tur skintilari olmadan dogum yapanlarin yavrularina Allah hayirli omur versin ama ben yarali dertli kesimle ilgileniyorum:KK37: onlarin akıbetini ve yogunlugunun ne yonde oldugunu gormek istedim

Malesef bende kaybettim canım 2 tane en son ocak 6 da kürtaj oldum 9 haftalık kalbi durdu yavaş atıyordu en son tüp bebekti hatta, yine tedavideyim tahliller normal sebep yok allah kimseye yaşatmasın çok üzücü inşallah bu kez kucagıma almak nasip olur yine tedavideyim :dua:

Ben dee 17 subatta 2.bebegimi kaybettim 7 haftalikti.bende pihtilasma var ama onun onlemini de almistik biz de bilmiyorum neden oldugunu sizin givi canim :( amin insaallah allah hepimizin kucagina saglikli bebisler versin en kisa zamanda

Ben dee 17 subatta 2.bebegimi kaybettim 7 haftalikti.bende pihtilasma var ama onun onlemini de almistik biz de bilmiyorum neden oldugunu sizin givi canim :KK43: amin insaallah allah hepimizin kucagina saglikli bebisler versin en kisa zamanda
Benimde heterizogot çıktı coraspin kullanmamı söyledi genetik doktoru yanlız hamile iken iğnede oldum coraspinde kullandım seni çok iyi anlıyorum eşinin sperminde sorun varmı çogu düşükler yanlız kadından kaynaklanmıyor

Bn bir kimyasal bir boş gebelk sonrası 3. Hamileligimdeym kurtajim geçen sene ağustosta olmuştu ocakta hamile kaldım yani 4 5 ay sonra . Allahım kimseye yaşatmasın ilk defa kalp atışi duyduk pıhtılaşma var 3 gende iğne coraspin kullanıyorum progestan da kullanıyorum . Canm Allahım tekrar nasip etsn inh sağlıklı br gebelik biz suan normal ilerliyoruz bakalm hayırlısı ..

Benimde heterizogot çıktı coraspin kullanmamı söyledi genetik doktoru yanlız hamile iken iğnede oldum coraspinde kullandım seni çok iyi anlıyorum eşinin sperminde sorun varmı çogu düşükler yanlız kadından kaynaklanmıyor

Iste bi o kaldi onu bilmiyorum canim baktircaktk hamile kaldim.dusugu yapalida on bes gun oldu zaten yaklasik.gerekli seyleri kullanmama ragmen tekrar ayni sonuc uzdu baya gercekten.insaallah bi sonrakinde saglikla dogarlar kuzucuklarimiz :KK46:

Bn bir kimyasal bir boş gebelk sonrası 3. Hamileligimdeym kurtajim geçen sene ağustosta olmuştu ocakta hamile kaldım yani 4 5 ay sonra . Allahım kimseye yaşatmasın ilk defa kalp atışi duyduk pıhtılaşma var 3 gende iğne coraspin kullanıyorum progestan da kullanıyorum . Canm Allahım tekrar nasip etsn inh sağlıklı br gebelik biz suan normal ilerliyoruz bakalm hayırlısı ..

Bizim icin umutsun iste:)) insaallah saglikla kucagina alirsin canim masaallah.ben sadece igne kullanmstm hapi birakmstm kan sulandirici

Benim kurtajdan önce gec yumurtlama olmuştu. Sonra tamamen degisti duzenim regl olacagim zaman cok gecikmezdi mesela. Gecikmeler cok olmustu. Rahim bebek arar derleemis ondan mi bilmem. Sonra normal yumurtladim.dedigin gbi kafaya takinca olmuyor o yuzden duani et ve gun asiri iki haftani degerlendir. Oldu oldu nasip olunca her turlu denk geliyorsun canim. Haftada iki gun bil yapsan kafana takmadan bekle. Hatta deki bu ayı iyi degerlendirmedim cikmaz birsey. Boyle düşününce ne belirtiye bakiyorsun ne birsey

Bizim icin umutsun iste:)) insaallah saglikla kucagina alirsin canim masaallah.ben sadece igne kullanmstm hapi birakmstm kan sulandirici
Neden biraktrdi? Acaba düşuk mü geldi iğne dozu ? Valla canm eşinin sperm dna hasarına baktr özellikle varikosel gbi br durum olmuşsa . Ve rahim filmide çekil umarm br dahaki guzl br gebelik olur sizin için bnm içinde henüz daha çok basindaym yolun :(

Yaaa aslinda onu da sormak istedim kac ay sonra hamile kaldiniz filan ama kafamdaki sorular ankete sigmadi :KK70:
3 ay korun dedi doktor. Sonra enfeksiyon sebebiyle degerlendiremedim 1 ay da. Onun ardindan 1 regl oldum sonraki ay nasip oldu. Hamile kalmak zor fln diye dusunmeyin sakın. Nasip meselesi. Daha bile kolay oluyor gbi hatta orasi temizlendigi icin

Back