Çağıl Özge Özkul

cevapveriyorum

Sınavsız Hava Sahası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
3.055
8
88
Aydın
Bu sene Miss Universe de ülkemizi temsil eden Çağıl Özge Özkul.. Ben beğendim açıkçası..

fft85_mf2896390.Jpeg

205116_470936689619793_977219126_n.png

578013_470936782953117_715482769_n.png

miss-universe-guzelleri-kampa-girdi-miss-universe-irene-sofia-esser-quintero-cagil-ozge-ozkul-1337959.jpg

A9kQMcGCcAAdvJ9.jpg:large

ülkemizi temsil etmiş falan ama ben bu kızıda beğenmedim açıkçası özellikle bazı fotolarında kaşları falan düşük tuhaf çıkmış..en beğendiğim 3. olan kızdı..benım güzellik anlayışım mı farklı bilmiyorum ama okadar makyaja rağmen kızların nerdeyse hepsi asla çok güzel denilecek düzeyde değil :)

ülkemizi temsil etmiş falan ama ben bu kızıda beğenmedim açıkçası özellikle bazı fotolarında kaşları falan düşük tuhaf çıkmış..en beğendiğim 3. olan kızdı..benım güzellik anlayışım mı farklı bilmiyorum ama okadar makyaja rağmen kızların nerdeyse hepsi asla çok güzel denilecek düzeyde değil :)

Katılıyorum semiras. Çok sıradan tip gerçekten bazıları bende 3. güzeli beğenmiştim daha alımlı duruyordu.
Hele 1. ve 4. güzelleri nasıl seçtiler merak ediyorum.

Katılıyorum semiras. Çok sıradan tip gerçekten bazıları bende 3. güzeli beğenmiştim daha alımlı duruyordu.
Hele 1. ve 4. güzelleri nasıl seçtiler merak ediyorum.

az önce bütün güzellere sırasıyla baktım Allah yaratmış tabi herkesi ama yolda görsem dönüp bi kere bakmam tövbe ya benide günaha soktular mana buldum hepsine neyse artık seçilen seçilmiş :1:

Herkesin güzellik anlayisi farklidir güzellik göreceli bir kavramdir ya zaten :1:
Cagil'inda gwencooper'in de dedigi gibi farkli bir havasi var sanki :)

az önce bütün güzellere sırasıyla baktım Allah yaratmış tabi herkesi ama yolda görsem dönüp bi kere bakmam tövbe ya benide günaha soktular mana buldum hepsine neyse artık seçilen seçilmiş :1:

Bende baktım bi Tuğçe Kurşunoğlu fena değil gibi geldi :)
Öyle tabi 2013 güzellerine bakcaz artık :1:

Ben sokağa çıkınca bunlardan kat be kat daha güzellerini goruyorum
bana göre guzellıgın g.sı yok kızda.

Bundan sonra kk ya cok nadir girecegim. Haftada 2-3 kez belki daha az. Hicbir konuya bakmayacagim ve yazmayacagim. Baska türlü olmayacak calisamiyorum. :31:

Back