• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafe İşleten Var Mı Aramızda?

foreverlove

Hadi beni aşka inandır..!
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
377
3
318
İstanbul
Kızlar nişanlımla ben evlenıncfeaçmak ve ortak bi iş yapmayı düşünüyoruz. Benim hayalımde ise mistik bi cafe var. Böyle kişisel gelişimle ilgili objelerin olduğu melek figürleri vs..

İçinizde bu işi yapanlar var mı? Zorlukları nelerdir ve tabi getirisi de...

Bizim ikimizin de anne babası yok.Bi şekilde kalkınmamız gerekıyor.

var bir defa nasıl bır cafe açacaksın ve nerede semt önemli yer önemli dukkanın içi önemli dekarasyonönemli bunlar ondan sonra ne yapacagını açık açık söyle ben sana detaylı anlatayım

var bir defa nasıl bır cafe açacaksın ve nerede semt önemli yer önemli dukkanın içi önemli dekarasyonönemli bunlar ondan sonra ne yapacagını açık açık söyle ben sana detaylı anlatayım

canım huzur dolu bi yer istiyorum. Hafif loş bi ortam. Etrafta melek figürleri, güzel sözler. Fonda enstrumental müzikler. çayın yanına küçük kurabiye ikramlarım olacak. gelenlerin huzur bulacağı bş yer olsun istiyorum. Evlendiğimde avcılar-beylıkduzu tarafında oturucam buyuk ihtimalle. Şimdiden teşekkür edeerim cnm.

açacağın yerın potenselı nasıl önemli dir çevresi açacagın cafnın etrafında varmı varsa nekadar uzaklıkta burda olmuyor böyle konuşmak

Back