• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu cadorna yemek ve yatak odası?

kardelen10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
41
Diğer
$cadorna-yatak-7.webp$cadorna-yatak-4.webp$cadorna-yatak-2.webpEki Görüntüle 196777 $cadorna-yatak-9.webp$cadorna-yatak-6.webparkadaşlarr merhabaa temmuz ayında hayırlsıyla düğünüm olacak.. araştırmalarım sonucu istikbal cadorna yatak ve yemek odasına karar vermek üzereyim:)) sizlere danışmak istedim birde nasıllar sizce kullananlar olmuştur belkii f,kir verirseniz çook sevinirim.. resim eklemeye çalışacağım umarım başarırım:))

Son düzenleme:
çok şık görünüyo canım kullanılış bakımından bişey diyemem ama göze hoş görünüyo..:16:

Canım bende Eylül ayında evleneceğim, ben aynı markanın valensia yatak odası ile prestij yemek odasını çok beğendim , prestij yatak odasıda güzel ama çoook pahalı :50: bide onlara bak derim ben. Birde birşey soracağım koltuk takımına karar verdinmi ben veremedimde :34:

seninde hayırlı olsun canım evet bende prestije baktım ama senin dediğin gibi çook pahalı geldi bize de:((( evet valensiya da çok hoş bi takım zaten cadorna ile de benziyo ceviz ve lake üzerine ikiside..
koltuk takımı olarak da valensiya koltuk takımı hoşum gitti natural maxi var bide ama bende tam karar verebilmiş değilim.. offfff çok zormuşş bu işlerr zamanım giderek azalıyo ve bende stres hat safhada:8:

evgör mobilya avangarde takımlarına bir bak yemek odası ve yatak odası takımlarına bayılıyorum, kesinlikle o modellerden istiyorum, birde tek renk genelde tercihim ahşap ve beyaz karışımlar beni çekmiyor, hayallerimde bembeyaz ya da krem tonları var..:71:

ben beğendim canım iyi günlerde kullanın ne kadar acaba..:16::16::16:

canım çok teşekkür ederimm.. ben bayiiye gittiğimde yemek odası, yatak odası, koltuk takımı ve oturma grubu olarak baktım.. satış temsilcisi kabaca fiyat verdi ama nakitte veya taksitli ödeme de fark olabileceğini söyledi. bide pazarlığa bağlıymış:)) tam fiyat alamadık canım...

Pahalı olduğu içinde prestijin yemek odasının sadece büfesi aynası ve masa sandalyelerini almayı düşünüyorum, bende kahveli beyazlı bi koltuk takımı arıyorum ama bulamadım:50: neyse bakalım neler alacağız:26: sanada kolay gelsin canımmmm Allah hepimize o eşyalar içinde mutlu mesut yaşamak nasip etsin inşallahh

Pahalı olduğu içinde prestijin yemek odasının sadece büfesi aynası ve masa sandalyelerini almayı düşünüyorum, bende kahveli beyazlı bi koltuk takımı arıyorum ama bulamadım:50: neyse bakalım neler alacağız:26: sanada kolay gelsin canımmmm Allah hepimize o eşyalar içinde mutlu mesut yaşamak nasip etsin inşallahh

aminn canım inşalahhhh

Back
X