Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaÇabuk akan ama iddialı çilek pembesi mi, doğal bi bal köpüğü mü?
Yarın bir gün boyatıyım diyorum, şu an bayağı aktı saçlarım üstleri güzel bi pembe ama altları turuncumsu bi renk oldu. Napıym sizce ? Çok kararsızım :/
Yarın bir gün boyatıyım diyorum, şu an bayağı aktı saçlarım üstleri güzel bi pembe ama altları turuncumsu bi renk oldu. Napıym sizce ? Çok kararsızım :/
ben daha once hıc cılek pembesı kullanmadım ama bızım sınıftakı bı kızdan bılıorum cok cabuk akıyo ve kotu bır renge donusuyor eger sızde boyle bırsey olmuyorsa (yanı boya hemen akmıyorsa) pembe daha cok yakısmıs sıze bence....
Hayır en geç iki haftada akıyo işte Aslnda çevrem de çok yakıştırdı ama çok yıpratcak saçı sürekli bu renge boyamak..
Ballı bisküvi nasıl bi renk, yeni duydum daha :)