L lumpy Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 127 7 68 Gaziantep 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy #1 Hanımlar aranızda Cabotine parfüm kullanan var mı acaba? Internetten yorumlara baktım pek kötü bi yorum göremedim eğer burdanda iyi yorumlar alırsam hemen sipariş verecem. Kullananlar kokularınında adını yazsın lütfen. Şimdiden teşekkürler herkese
Hanımlar aranızda Cabotine parfüm kullanan var mı acaba? Internetten yorumlara baktım pek kötü bi yorum göremedim eğer burdanda iyi yorumlar alırsam hemen sipariş verecem. Kullananlar kokularınında adını yazsın lütfen. Şimdiden teşekkürler herkese
carefully Guru Kayıtlı Üye 29 Şubat 2008 1.687 306 363 Ankara 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy #2 oldukça ağır bir kokusu var. siz bilirsiniz denemeden almayın öyle böyle ağır değil yani. burnumun algısını zorlamıştı . :2:
oldukça ağır bir kokusu var. siz bilirsiniz denemeden almayın öyle böyle ağır değil yani. burnumun algısını zorlamıştı . :2:
L lumpy Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 127 7 68 Gaziantep 31 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy #3 carefully .!.: oldukça ağır bir kokusu var. siz bilirsiniz denemeden almayın öyle böyle ağır değil yani. burnumun algısını zorlamıştı . :2: Genişletmek için tıkla... Hadi yaa hangi kokusu ağır peki?
carefully .!.: oldukça ağır bir kokusu var. siz bilirsiniz denemeden almayın öyle böyle ağır değil yani. burnumun algısını zorlamıştı . :2: Genişletmek için tıkla... Hadi yaa hangi kokusu ağır peki?
L lumpy Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 127 7 68 Gaziantep 1 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy #4 Kullanan yok mu hiç?