Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umudunuzu yitirmeyin..Cevremde ve bize gelen hastalarda ne düşük yapanları umudunu yitirenlerin bebek sahibi olduklarını gördük.Önce ınanın snra gidin ve doktorunuza uyum saglayın.geçmiş olsun
Umudunuzu yitirmeyin..Cevremde ve bize gelen hastalarda ne düşük yapanları umudunu yitirenlerin bebek sahibi olduklarını gördük.Önce İnanın snra gidin ve doktorunuza uyum saglayın.geçmiş olsun
canım zaten yazmışsın kistin olduğu için yüksek çıkması normal bana doktorum kist yokken yüksek çıkması bir normal dışı durum dedi. o yüzden bence sen endişelenme birde normal insanlarda bile bu değer yüksek çıkabiliyormuş bana doktorum 300-400lere çıktığında risk oluşturabileceğini söyledi şimdilik içim rahatladı bence sende rahatla. int. araştırdım.
arkadaslar benim gibi korkupda bılgı almak ısteyen olur dıye yazıyorumm.benım kardesımde kıst vardı ca 125 degerlerı baya bi yuksek çıkmıstı.adetlıyken yapılmıstı test.doktor alınması lazım dedıı aldırdık gayet basarılı sonucda temız.onun için hemen telasa kapılmayın bu testın kesınn tanısı yokk.
benim anlamadığım bu ca125 kanser olunca yükselmiyor mu,sadece kist olunca mı yükseliyor,kafam iyice karıştı,normalde bu test kontroller kanser hastalarına bakılmıyormu?:44: