Kizlar ben adetliyken kan verdim bebek olmadigi için oda bugün çıktı ca-125 değerim 307 çıktı yüksekmiş internetten baktım
Kistim miyomim yok
Adetliydim o yüzden olabilirmi diye düşünüyorum birde ben regl olmadan bir gün önce karnım çok ağrıdı dogrulamadim bile veo gün serum vurundum o yüzden de yüksek cikabilirmi aranızda bu konuyla bilgisi olan varmı acaba
Kizlar ben adetliyken kan verdim bebek olmadigi için oda bugün çıktı ca-125 değerim 307 çıktı yüksekmiş internetten baktım
Kistim miyomim yok
Adetliydim o yüzden olabilirmi diye düşünüyorum birde ben regl olmadan bir gün önce karnım çok ağrıdı dogrulamadim bile veo gün serum vurundum o yüzden de yüksek cikabilirmi aranızda bu konuyla bilgisi olan varmı acaba
Adetle de aldığınız serumla da ilgisi yok. Kadın hastalıkları muayenesi ile ultrasonla yumurtalıklarıza ve rahminize bakılır. Miyom ve kistiniz de yokmuş. Gerekirse bir emar çektirmeniz uygun olur.
Benimde yüksek çıkmıştı, sonuçlarımı aldığım doktor onkolojiye göndermişti.
Onkoloji doktoru da “adetliyken bakılmaz buna, yüksek çıkar” demişti. Geçmiş olsun
Benimde yüksek çıkmıştı, sonuçlarımı aldığım doktor onkolojiye göndermişti.
Onkoloji doktoru da “adetliyken bakılmaz buna, yüksek çıkar” demişti. Geçmiş olsun
CA 125 adetle ilgili artması ancak 1-2 misli fazlalıkta düşünülür. Konu sahibinin değeri 307 (Normali 0-35 arası), yaklaşık 9 kat artmış durumda. Test tekrar edilebilir, kadın hastalıkları muayenesi ve EMAR öneririm.
CA 125 adetle ilgili artması ancak 1-2 misli fazlalıkta düşünülür. Konu sahibinin değeri 307 (Normali 0-35 arası), yaklaşık 9 kat artmış durumda. Test tekrar edilebilir, kadın hastalıkları muayenesi ve EMAR öneririm.
Doğrudur, deneyimim o şekildeydi. Benim 173 müş.
Ben uzun süren ve ilaçlarla kesilmeyen kanama şikayetiyle gitmiştim, emar da çekilmiştim temiz çıkmıştı.
Benimde Ca 125 68.4 çıktı bugün baktırdım.Bel fıtığı icin mr verdiler tesadüfen sol yumurtalıkta kist çıktı 10 cm büyüklüğünde bugün yapilan sonuçlarda ca 125 68.4 çıktı acaba kistten dolayı mı böyle çıktı yoksa kötü mu çok korkuttular hastane de tümör olabileceğini söyledi ztn doktor değil sağolsun sadece stajyerler bakıyor onlarda sorulara ters ters insanın moralini bozacak şekilde yanıt veriyor sonuçlari alıp başka devlet hastanesine gitsem acaba bakar mı doktor değiştirmek istiyorum