• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ca 125 testi.

Ozlm er

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
141
35
98
45
Merhaba rutin muayene de uterus arka duvarda 7 cm lik miyom görüldü ca 125 testi de istemişti Dr um. Normal üst sınır 35 miş benimkisi 47 çıktı. Dr um sende çikolata kisti de var usg de görünmedi 2 ay sonra testler tekrarlansın dedi. İnternette araştırın cada kanser vs diyor varmı başına gelen. Gerçi aşırı yüksekte değil ama panik oldum.

Merhaba rutin muayene de uterus arka duvarda 7 cm lik miyom görüldü ca 125 testi de istemişti Dr um. Normal üst sınır 35 miş benimkisi 47 çıktı. Dr um sende çikolata kisti de var usg de görünmedi 2 ay sonra testler tekrarlansın dedi. İnternette araştırın cada kanser vs diyor varmı başına gelen. Gerçi aşırı yüksekte değil ama panik oldum.
Benim Ca testim 69 çıkmıştı bende hemen internette bakıp kanseri görmüştüm bir çöküş yaşadım tabi...

Hemen ardından doktorun yanına girdiğimde ilk söylediği cümle “bu değere sakın internetten bakma yoksa kanserin son evresinde ölüyor olman gerekir” dedi...

Gerçekten haklı herşeye internetten bakmamak gerek çikolata kistim vardı en büyüğü 5.5cm idi yani büyüktü 6 ay visan kullandım üstünden 3 sene geçti evlendim ve şimdi hamileyim yani bir problem yaratmadı 🤗

Geçmiş olsun sana da...❤️

Cok teşekkür ederim biraz rahatladım. Ben evli değilim. Ama çikolata kisti de olsaydı usg de görünürdü diye düşündüm bazen görünmüyor muş. Banada diane 35 verdi 3 ay sonra kontrole çagırdı. Kendi kendimi teskin ediyorum önemli birşey olsa 3 ay bekler miydi diye. Çok teşekkürler.

Back