Ca 125 im yüksek ben bittim yardım lütfen:(

canım merhaba. bende de ca 125 değeri yüksek. ilk başta 91,7 çıktı. ikinci ay değer 118e çıktı..normal değer ise 25 ve altı olmalıymış.. bulunduğum şehirdeki doktorum beni apar topar tıp fakültesine gönderdi..ameliyat olmaslısın dedi... o zaman çok korkmuştum.. şu an bir tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum ve şu an ca 125 değerim 76.... değerlerimin yüksek çıkmasının nedeni çikolata kisti... yani ben bir endoluyum... ayrıca hormon testleri adet döneminde yapıldığı için ca 125 yüksek çıkıyor. ayrıca sağlıklı insanlarda bile bu değer yüksek çıkabiliyormuş

sen gönlünü lütfen ferah tut. bak ben ca 125 değerim 91,7 çıkınca stres yaptım.. ikinci ay değerim 118 çıktı.. ama doktorum benimle konuştu ve çok rahatlattı ve şu an ca 125 değerim 76:))) yani neredeyse 50 değer düştü..

ameliyata karar vermeden önce başka bir doktora görün derim.. bana da biri ameliyat dedi. ama şu an gayet sağlıklıyım.. adetlerimde ne ağrı var ne de başka bir şey... üstelik dün ilk aşılamamı oldum bir de tutarsa değmeyin keyfime..:)))

slm tume bende de çikolata kisti var ca125 testi istedi dr sonuç daha çıkmadı çikolata kistin geçti mi nasıl bir tedavi uyguluyor doktorun ben de çok korkuyorum inşallah herkes sağlığına kavuşur

canım ca 125 değeri neyi gösteriyor bilmiyorum ama kist herkesde var çok da üzme kendini.istersen başka dr.a daha git.belki ilaçla eritebilirler kisti çok büyük değilse.değilsede ameliyat çok da zor değil.ben de ameliyat oldum nişanlıyken düğünüme 3ay vardı.üstelik benim kanser olmasından şüphelenmişti dr.çok korktuk.o şüpheye rağmen eşimle aceleyle resmi nikah yaptık.ben yaşım gereği sağlık güvencem yoktu onun için.resmi nikah yapalım diye de eşim söyledi.senin de nişanlının ailesinden çekinmene gerek yok.senin elinde olan bir durum değil sonuçta.aksine sana destek olacaklardır merak etme.çok geçmiş olsun şimdiden.stres yapmanı gerektircek bir durum değil bu.

slm bu ameliyat hakkında bilgi verirmisiniz. Ve çocuk sahibi oldunuzmu acaba?

merhaba dün dokdordan geldim ,doktora kalsa bugun çoktan ameliyat olmuştum .. tek doktorla kalınmaz zaten iykim bidwe buraya bakayım demşişim..
sol yumurtalığımda 47x26mmlik kistim var..ca125 te 110 çıktı acaba soğan kürü uygulasam kist düşer mi ki?

canım bu mesajını okuyunca 6 ay önceki halim geldi aklıma benimde normal adetimin üçüncü günü hormanlarıma baktırmak için doktorum birçok test verdi yatırmamı söyledi bende yaptırdım ben ca 125 nedir hayatımda ilk defa öğrendim doktorum değerimin yüksek olduğunu söyledi bana bunun yüksek olabileceğinin nedenlerinin ya kanser yada vucutta olan iltihap dedi ogün beynimden aşşağa kaynar sular döküldü sanki ben deprasyona girdim kendimi öyle bir alıştırdımki ben kanserim onkolojiye bile gitmeye karar vermiştim doktorum testi bir ay sonra tekrarlamamı istedi çok şükür değerim sıfıra indi yani korkma canım bu kistende kaynaklanabilirmiş sakın korkma beni al gözünün önüne hiçbişeyim yokmuş gönlünü ferah tut
:( canım teşekkür ederimiyi geldi okuduklarım, peki gebelikte mi meydana gelmişti sende de? bir de bu tahlilin açlık toklukla alakası var mı? çok ağrım da var sol tarafımda bu ağrılar da beni korkutuyor,

Back