canım merhaba. bende de ca 125 değeri yüksek. ilk başta 91,7 çıktı. ikinci ay değer 118e çıktı..normal değer ise 25 ve altı olmalıymış.. bulunduğum şehirdeki doktorum beni apar topar tıp fakültesine gönderdi..ameliyat olmaslısın dedi... o zaman çok korkmuştum.. şu an bir tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum ve şu an ca 125 değerim 76.... değerlerimin yüksek çıkmasının nedeni çikolata kisti... yani ben bir endoluyum... ayrıca hormon testleri adet döneminde yapıldığı için ca 125 yüksek çıkıyor. ayrıca sağlıklı insanlarda bile bu değer yüksek çıkabiliyormuş
sen gönlünü lütfen ferah tut. bak ben ca 125 değerim 91,7 çıkınca stres yaptım.. ikinci ay değerim 118 çıktı.. ama doktorum benimle konuştu ve çok rahatlattı ve şu an ca 125 değerim 76:))) yani neredeyse 50 değer düştü..
ameliyata karar vermeden önce başka bir doktora görün derim.. bana da biri ameliyat dedi. ama şu an gayet sağlıklıyım.. adetlerimde ne ağrı var ne de başka bir şey... üstelik dün ilk aşılamamı oldum bir de tutarsa değmeyin keyfime..:)))