- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi Proserpine
Topuz olan saç diğerinden 3 gün önce çekildi, açık açım 2 banyo daha gördü yani, sanki daha da açılmış ya da topuz koyu göstermiş bilemedim, durum bu, bir sefer uyguladım c vitaminini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim koyu kumral ve beyaz sabunla da yikadim boyalar aktı hep, ne kulllanmaliyim ki açılsın saf c vitamini mi o bayanın vidosu nerede
Kabartma tzunu tam olarak nasıl kullandınız tarif eder misin?saçımı çikolata kahve boyamıştım. karamel gibi bi renkti önceki rengi. Çıkan rengi beğenmedim. 1 ay falan geçti üzerinden. Saçlarımı ıslatıp sırf kabartma tozunu saçlarıma sürdüm. bi beş ondk bekleyip sade suyla duruladım. Boyanın aktığını gördüm resmen koyu renk aktı. (Normal yıkamada bu şekilde akmıyordu saçım.) İki kez uyguladım devam da edicem biraz açıp açık renk boyuycam üstüne:)
remove hair dye yazarsan videolar çıkar youtube da, ben toz c vitamini kullandım 1 çay kaşığı da karbonat ekledim
Toz c vitamini eczanede mi temin ediyoruz canım ? Bugün lorealin bir acicisini gordum markette krem şeklinde isummer gibi bir adı vardı 15 liraydi saciniza sürüm güneşe çıkın veya fönle kurutun diyordu üzerinde, ama içinde hidrojen peroksit ve amonyak vardı amonyak da zararlı diye almadim normal boyarım daha iyi
doa kimya sitesinde toz halde var 3 adet aldım ben saçımın uzunluğu resimde görünüyo kendine göre ayarlarsın
Saçlarımı ıslattım. Elime az az döktüm kabartma tozunu elimle saçıma sürdüm boca ettim diyebilirim:)) avucuma döktükçe saçıma yedirdim gelişigüzel. İki kez yaptım ikisinde de boya aktı koyu. Etrafımda bi kaç kişi saçını mı boyadın renk açılmış diye de sordu. Fark var yani
Hım demek doğal saçta etki etmiyor. Boyayı akıtmaya yarıyor demekki canımBen bir tutamina denedim olmadı, bboyali saçta işe yarıyormuş
allaşkına astorbıt asıt nedir ki onu neden sürdün kafana sımdı ?Sarı saçlarıma 6-7 aydır kına yakıyorum turuncu rengi. Evde askorbik asit vardı şampuanla karıştırıp sürdüm bekliyorum bakalım ne olacak
allaşkına astorbıt asıt nedir ki onu neden sürdün kafana sımdı ?
bızım evde de alkol var onu mu sürsem
Canım askorbik asit eczane den aldığımız c vitamininin etken maddesi. Alkolü neden süreceksin saçına zaten alkol günlük hayatta birçok üründe var ben saçıma hergün düzenli minoxil sürüyorum içinde alkolde var saç rengine hiçbir etkisi olmadı.allaşkına astorbıt asıt nedir ki onu neden sürdün kafana sımdı ?
bızım evde de alkol var onu mu sürsem
askorbiti bitmediğimden dedim :) C vitamini etki eder besler en azndan bence, E vitamini ampulu alın dıyorlar ama bizim dediğimiz saçı beslemeye giriyor. Beyaz sabun ile yıkayaraktan ben saçımın boyalarını akıtmıştım işe yaramıştı.Canım askorbik asit eczane den aldığımız c vitamininin etken maddesi. Alkolü neden süreceksin saçına zaten alkol günlük hayatta birçok üründe var ben saçıma hergün düzenli minoxil sürüyorum içinde alkolde var saç rengine hiçbir etkisi olmadı.
Saç in rengini açmıyor mu Canım fiyatı ne kadar bir de c vitamininyaptıktan sonraki hali