• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

c veya l şeklinde çok kişilik köşe koltuk tavsiyesi

mesaj için teşekkür ederim peki üstteki linkteki takımlara bakarmısın?fikrin ne olurdu

Baktım canım, illa köşe olsun dıyorsan bence berjerı olan bı takım dusunebılırsın.benımkınde var, bır de puf işe yarıyor. bunların hıc bırınde berjer yok mesela ekleyebılırsın ekstradan

ben bunlardan verdane ve voyage modellerini daha kullanışlı buldum.tabi bana göre.ama bir puf ile daha kullanışlı olabilir.hem salaon hem oturma odası olacaksa bu renkler daha uygun olabilir.bi koltuk şalı ve yastıkları değiştirdiğinde başka bi hava katar odana.hani oda renler koyu dersen yoksa bu haliylede güzel bu ikisi. ama değişime müsaitler ileride sıkılırsan.yada halına falan uydurmak istersen

ben bunlardan verdane ve voyage modellerini daha kullanışlı buldum.tabi bana göre.ama bir puf ile daha kullanışlı olabilir.hem salaon hem oturma odası olacaksa bu renkler daha uygun olabilir.bi koltuk şalı ve yastıkları değiştirdiğinde başka bi hava katar odana.hani oda renler koyu dersen yoksa bu haliylede güzel bu ikisi. ama değişime müsaitler ileride sıkılırsan.yada halına falan uydurmak istersen

mesajlarınız için teşekkür ederim voyage doğtaşta da var carina adıyla aradaki fiyat farkı çok ilginç sırf marka diyemi acaba bu fark.benim için açılıp kapanması yatak sandık gibi olması ve çok kişi oturmasına fırsat verecek bir köşe olması önemli.salonumun boyutu 6.80e 4.20 hem salon hem oturma odası

Son düzenleme:
Bende hem oturma odası hemde salon olarak kullanıyorum. Geçen yıl çok araştırdım. en sonunda Bellona dan moon köşe takımını aldık. Çok memnunum. Kullanımı çok rahat. Açınca iki tarafıda yatak oluyor. Altı da bazalı. Eki Görüntüle 427819

Back
X