• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

c veya l şeklinde çok kişilik köşe koltuk tavsiyesi

c veya L şeklinde çok kişilik köşe koltuk tavsiyesi olan varmııııı?

canım zevkler tartışılmaz elbette ama ben köşe koltuk olayına sıcak bakmayanalardanım.. çünkü insanların tek sıra gibi dizilip oturması bana hoş gelmiyor..ve şu orta kısma kesinlikle oturulmuyo..köşe koltuğu bence yer israfı ve hantal... onun yerine üçlü ikili tekli takımlar daha cazip.. ama kullanışına değilde görüntüye önem veriyorsan senin fikrindir saygı duyarım.. fikre gelince neye göre fikir vericez onu belirtsen daha iyi olur..odanın resmi halının rengi perdelerin rengi tipi hakkında bişeyler söylersen ona uygun bişeyler ekleyebilriz.. şimdi hiç fikrimiz olmadan neyi tavsiye edicez..anlatabildimmi canım.. biraz daha bilgi vermelisin ne tarz bişey istiyorsun...

odada şuan hiçbirşey yok yaklaşık 1-2ay içinde taşınmayı planlıyoruz yeni ev yani....hem salon hem oturma odası olacak dikdörtgen bir salon olacak....

hiç öneri yokmu şimdi

şu aralar köşe koltuklarında gri renkler baya moda.. ayrıca sakın deri koltuk alma ufak bi darbede delinme ve yırtılma oluyor.. kumaş hem daha kullanışlı hemde deriler gibi büro görüntüsünden uzak.. birde sadece köşe şeklinde alma, yanına ekstra berjer tarzı tekli koltuk al..

benim köşe koltuğum var oval şekilde, eşimle kendi oturma odamızda her gün o koltuktayız çok seviyoruz. ama misafirlerimiz geldiğinde salonumuzda 3+2+1 takımda oturuyoruz. köşe koltuk salon için uygun değil bence kalabalık bir misafir geldiğinde yan yana sıralanacak herkes

Son düzenleyen: Moderatör:
köşe koltuğun kapasitesi yeterli olmuyor ama C koltuklar maksi takım kadar kişi alıyor.
bence geniş salonlara çok yakışıyor

bende oturma odam için arıyorum uzun zamandır. bugün bellona nın sitesinde buldum çok beğendim en kısa zamanda bakmaya gidicem. biraz köşe gibi duruyo ama ikili koltuğu da var. nasıl sizce?

Riva Köşe Takımı - Bellona Mobilya

Eklentiler

• $riva-kirmizi-8.webp
    $riva-kirmizi-8.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 825
  • $riva-sutlu-kahve-7.webp
    $riva-sutlu-kahve-7.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 786

enza köşe takımlarını beğeniyorum ben. ancak size şöyle bir önerim olacak köşe takımı sadece yetersiz oluyor mutlaka yanında berjer kullanmalısın... ozaman daha şık duruyor ve daha kullanıslı oluyor:)

enza köşe takımlarını beğeniyorum ben. ancak size şöyle bir önerim olacak köşe takımı sadece yetersiz oluyor mutlaka yanında berjer kullanmalısın... ozaman daha şık duruyor ve daha kullanıslı oluyor:)

berjer pek sevemedim bilmiyorum çok kararsızım

oturma odamda istikbalin uzun köşe koltuklarından kullanıyorum ve daha önce almadığıma pişmanım diyebilirim
dar ve uzun bir odam olduğu için yanyana dizilmiş koltuklar güzel durmuyor
ben kesinlikle öneririm

odada şuan hiçbirşey yok yaklaşık 1-2ay içinde taşınmayı planlıyoruz yeni ev yani....hem salon hem oturma odası olacak dikdörtgen bir salon olacak....

oturma odam benım de dıkdortgen, kendı evımız olunca ona gore eşya baktık ve köşe almaya karar verdık. Köşe takımı odanın dıkdortgenlıgını kesıyor hem. bızımkının köşe kısmı oval gelıyor, orada da yastıklar var, ortada tam. herkes de gelınce tam köşeye oturuyor acıkcası.Hıc oturulmuyor degıl. Cok memnunm, füme rengınde.
Ama eger hem salon olacaksa köşe mantıklı olmuyor bıraz cunku mısafırle dipdibe oturmak gerekıyor o zaman. bıze eger 2den fazla mısafır gelırse salona gecıyoruz.hem oturma odası hem de salon olacaksa bence bır daha dusunmen gerekır:34:

Back
X