• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C life macunu kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba canim cok sagol
13 ay olmadi ve hepsinde yumurtlamadan emindim akinti olsun , testler olsun
Ama degerlendirdigimiz halde olmuyordu.
Goguslerim hep cok agirdi sanirim hormonlarim normalden yuksekti
Ve o ay kullaninca hemen hamile kaldim
Hic terredut etme hergun instagramda mesajlari okuyodum c-life 'in dedim son umudum bu allahim yaratmis o otlari sonucta cok inandim guvendim ve dualarim bos cikmadi cok sukur
Bak tam vazgeçmiştim ki bu mesajını gördüm şimdi ben geçen sene düğünümden önce gebelik taraması yaptırmıştım herşeyim normal çıktı ama tabi pandemi nedeniyle düğünüm geç oldu anca şimdi düşünüyoruz 1 sene geçti neler oldu bilemiyorum tabi 1 senede ama reglim düğnüden sonra tam bi düzene oturdu inşallah bende hemen kalabilirim

Canım bide bişey soracağım sen normalde günde bol miktarda su içen biri misin yoksa o macunu kullandığın için mi suyu çok tükettin yani mesela regl sancısını geçirdiği yazıyor ama bol su tüketmek de regl sancısında çok etkili ben hiç su içmediğim için aşırı ağrılı oluyor regl dönemim ama o ay çok su içtiysem yani genelde yazın gayet normal geçiriyordum

Canım bide bişey soracağım sen normalde günde bol miktarda su içen biri misin yoksa o macunu kullandığın için mi suyu çok tükettin yani mesela regl sancısını geçirdiği yazıyor ama bol su tüketmek de regl sancısında çok etkili ben hiç su içmediğim için aşırı ağrılı oluyor regl dönemim ama o ay çok su içtiysem yani genelde yazın gayet normal geçiriyordum
Canim inshAllah Allahim sana da biran once nasip eder , ben suyu cok az icen biriyim
Hamile kalmadan Sigara kullandigim halde en fazla 500ml/1l iciyordum gunde
Ama macunu kullandigim ay gercekten gunde 1,5/2l kesin iciyordum bunun etkisi de olmustur elbette

Canim inshAllah Allahim sana da biran once nasip eder , ben suyu cok az icen biriyim
Hamile kalmadan Sigara kullandigim halde en fazla 500ml/1l iciyordum gunde
Ama macunu kullandigim ay gercekten gunde 1,5/2l kesin iciyordum bunun etkisi de olmustur elbette
Ben haftada 1.5l anca içiyorumdur o kadar ki az ben kalamama sebebimi buna da bağlıyorum biraz su tüketmiyorum ki hormonlarım vs düzgün çalışsın 🤦🏻‍♀️ Elimden geldikçe içmeye çalışıyorum

Ben haftada 1.5l anca içiyorumdur o kadar ki az ben kalamama sebebimi buna da bağlıyorum biraz su tüketmiyorum ki hormonlarım vs düzgün çalışsın 🤦🏻‍♀️ Elimden geldikçe içmeye çalışıyorum
Canim 1 L su sisesi al sabah aksam yaninda onla gez can sikintisindan sirf su ic ben oyle alistirdim kendimi yoksa hep unuturdum
Tv izlerken al dizi boyunca suyu bitirmeye calis 1 hafta sonra vucut alisio istio

Merhaba bende bu ay kullanmaya başladım benim sebebsiz infertilite aslında bi kere hamile kaldım sorunsuz şekilde sonrasında da kalp atışı olmadıgindan kürtaj oldum doktora gidiyoz bı sorun yok diye ama 2 sene oldu olmuyo bı Umut kullaniryom ise yararsa yazarım
Merhaba sonuç ne oldu macun işe yarıyor mu

Merhaba memnun kalmadım ben gelişen yumurtalarim bile bu macun yüzünden bu ay gelişmedi belki bana faydası olmamıştır bilmiyorum
Hımm bende kararsız kaldım ya Pkos mu vardı sende benimki inatçı pkos tedavilere hiç cevap vermiyor yumurtalarım çatlamıyor yani 😄🥴

Hımm bende kararsız kaldım ya Pkos mu vardı sende benimki inatçı pkos tedavilere hiç cevap vermiyor yumurtalarım çatlamıyor yani 😄🥴
Ben evlenince hamile kaldım kalp atışı olmadıgindan kürtaj oldum sonrasinda 2 yıl geçti hamile kalamadim tahlilrrimizin hepsi normal hiçbir sorun bulunamıyor pcos ta yok herşey mükemmel sözde ama olmuyo şimdi bı vitamin kullanılan supralife women diye yumurta kalitesi icjn pahalı ama yapacak bişey yok artık yıprandık Zaten 😣😔

Ben evlenince hamile kaldım kalp atışı olmadıgindan kürtaj oldum sonrasinda 2 yıl geçti hamile kalamadim tahlilrrimizin hepsi normal hiçbir sorun bulunamıyor pcos ta yok herşey mükemmel sözde ama olmuyo şimdi bı vitamin kullanılan supralife women diye yumurta kalitesi icjn pahalı ama yapacak bişey yok artık yıprandık Zaten 😣😔
İnşallah fayda eder canım ilaçlar da öyle ya çok pahalı 3 aşılma yaptırdım 3ü de boşa gitti tutmadı vardır bunda da bi hayır bakalım inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişler🐣🐣

Arkadaslar daha gecen yazmistim C- life denicem diye, ve gercekten suan shok icindeyim sadece 6 gun kullandim gunde 1,5-2 litre su ictim yuruyus yapamadim. Ve hamileyim 😵😵😵
Daha sevinemiyorum cunku inanmiyorum tam 1 senedir olmuyodu asla cocugum olmaz dusuncesine girmistim ....Eki Görüntüle 2742993
Merhabalar Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin probleminiz neydi bende kullanmayı düşünüyorum bu macunu

Back