Merhaba bende bu ay kullanmaya başladım benim sebebsiz infertilite aslında bi kere hamile kaldım sorunsuz şekilde sonrasında da kalp atışı olmadıgindan kürtaj oldum doktora gidiyoz bı sorun yok diye ama 2 sene oldu olmuyo bı Umut kullaniryom ise yararsa yazarımArkadaşlar bir pcolu olarak yaptığım araştırmalar sonucunda C life adında bir macuna rastladım. Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı olduğu görünüyor. Acaba bu macunu kullanıp da hamile kalan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Kac ay kulandiniz ve sorununuz varmiydi?Ben kullandım ama gebelik olusmadi
İki ay kullandım ama ara verdim bir ay öyle yani tsh fsh prolaktin hep yüksekKac ay kulandiniz ve sorununuz varmiydi?
hmm anladim belki etkisini bi kac aya gosterir inshAllahİki ay kullandım ama ara verdim bir ay öyle yani tsh fsh prolaktin hep yüksek
Bu maçın ile gebe kalan cok gebelik olmadı ama etkisini görmedim değil adetlerim çok uzun sürerdi 8gune düştü ağrım yok denecek kadar az ben normal yolla 1kere gebe kaldim düştü ikiside tüp bebek İnşallah siz güzel haber alirsinizhmm anladim belki etkisini bi kac aya gosterir inshAllah
Cok uzuldum..InshAllah isteyen herkeze nasip eder Allahim...Bu maçın ile gebe kalan cok gebelik olmadı ama etkisini görmedim değil adetlerim çok uzun sürerdi 8gune düştü ağrım yok denecek kadar az ben normal yolla 1kere gebe kaldim düştü ikiside tüp bebek İnşallah siz güzel haber alirsiniz
4bucuk sene sonra kızım oldu kizim 1yasindayken doğal oldu düştü 2yasina girince dönmüş emriyom vardı onu transfer oldum Ocak ayında doğdu ömrü yokmuş 3 saat yaşadı vefat etti herkesin imtihanı farklı inşallah siz uğraşmadan yavrunuzq kavuşursunuzCok uzuldum..InshAllah isteyen herkeze nasip eder Allahim...
Benim normalde adetim cok duzensiz degil yumurtlamayi da hissediyorum ama 13 aydir olmuyor. Daha hormon kontrolu yapmadim sanirim yuksek cikar diye dusunuyorum.
Ama inshAllah faydasi olur.
kac yildir olmuyor sizde ?
Bence hic terredut etme , sadece gercekten inan sonucta Allahin kadin hormonlari icin yarattigi bitkilerden olusuyor.bu ayda olmazsa bende alıp kullanmak istiyorum, çok duydum adını bu macunun
Cok sagolun darisi isteyen herkeze nasip olsun inshAllahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada
sizde bir sorun var mıydı peki
kullandıktan 6 gün sonra mı hamileliği öğrendiniz peki? çünkü öyleyse bebek coktan yerleşmiş oluyorCok sagolun darisi isteyen herkeze nasip olsun inshAllah
1 senedir olmuyordu ama adetim 4-5 ay duzenli gelirken 1-2 ay degisiklik gosterebiliodu
Ve en az 34 gunde bi geliodu
Aslinda tam kontrole gidecektik esimle birlikte 1 sene oldugu icin ama covid oldum
Sonra c-life gordum dedim once bi deniyim nolur nolmaz ondan sonra gideriz diye
Inanilmaz gibi 6 gunde sonuc verdi.
ben her ay yumurtladigmi da hissediyordum hep dogru zamanda degerlendirdik ama olmadi sanirim hormonlarim bozuk tu c life ta destekledi
Hayir canim , yumurtlamaya 6 gun kala basladim ben normalde dongumun 20 ci gununde yumurtlarimyoksa adetten sonra başlayıp 6 gün kullanıp yumurtlama gününde bıraktıktan sonra mı
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun herhangi Bir problemin var Mıydı acaba ben 31 günde bir düzenli adet görüyorum 6 gün sürüyor yumurtlama takibi yapıyorum yumurtlamayı da Çatlamayı da çok rahat yakalıyorum 2 aydır deniyoruz olmadı bu macunu duydum alsam mı diye araştıyordum sende işe yaramış gördüm ki ne zamandır deniyordun acabakullandıktan 6 gün sonra mı hamileliği öğrendiniz peki? çünkü öyleyse bebek coktan yerleşmiş oluyor
Hayir canim , yumurtlamaya 6 gun kala basladim ben normalde dongumun 20 ci gununde yumurtlarim
14 cu gun basladim 20 ye kadar
2 hafta sonra da hamile oldugumu ogrendim
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun herhangi Bir problemin var Mıydı acaba ben 31 günde bir düzenli adet görüyorum 6 gün sürüyor yumurtlama takibi yapıyorum yumurtlamayı da Çatlamayı da çok rahat yakalıyorum 2 aydır deniyoruz olmadı bu macunu duydum alsam mı diye araştıyordum sende işe yaramış gördüm ki ne zamandır deniyordun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?