- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ay cok umut oluyor boylr seyler bana benim de yaringeliyor macunumAdette başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanacaksın canım. Küçük sir ağda kavanozları var ya o kadar bir şey geliyor 75 liraya. İlk gördüğümde bu 2 ay nasıl yeter demiştim. Ama ilk kullanımda kavanozun yarısını kullandığımda yani çift çizgiyi gördüm. Yarın kan verecem inşallah kesinleşir. Ama denemediğin şey kalmadı bu forumda keşke çok önce alsaymışım macunu
Ya bi kaç saat önce farklı bi başlıkta bu konuya denk geldim bununla hamile kaldığını söylüyordu kız düzenli kullanmış onunda 1 senedir olmuyormuş .Merhaba ben üç buçuk yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonra adetimin günü 45 güne çıktıPsikolojik olarakda cok etkilendiğim içinde şuan tedavi görmüyorum nette c life diye bir bitkisel macun gördüm kullanıp faydasını gören varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ..
1 bucuk sene uğraştık 1 sene oluruna bırakmıştık. 5 aydır falanda burda gördüğünüz hayıt tohumu soğan kürü incir kürü bal çöeekotu kürü yakı hepsini denedim. Olmadı maalesef. Geçen ay doktor pko başlangıcı var dedi yumurtaların çatlıyor ama kanıyor dedi. Bende macunu kullandım hatta ailem bir sürü şey denediğim için kızdığından yumurtlamaya 1nhafta kala misafirliğe gekdiklerinden sadece sabah kaçak göçek içtim. Normalde sabah ve akşam aslında. Şimdi de adete 4 gün kala çift çizgi gördüm. Yarın doktor yolu göründü. Sadece macun kullandığım için %100 ondan diyebilirimAy cok umut oluyor boylr seyler bana benim de yaringeliyor macunumsorununuz neydi
Cok övülüyor bu bilemedim benim de siparisim yaron gelcekBen de macunhaneden aldım içeriği hemen hemen aynı bundan mı alsaydım acaba
Kendi siteleri var canım çakmasını yapan çok sayfa var. Dikkatli olBen de macunhaneden aldım içeriği hemen hemen aynı bundan mı alsaydım acaba
Sana da bana da şifa ve bebek için vesile olsun kuzum inşallahCok övülüyor bu bilemedim benim de siparisim yaron gelcek
Benim aldığım macunu da çok meşhur ovulasyon sayfası var o önermişti o yüzden güveniyorum İnşallah şifa ve bebek için vesile olur canım. Senin bebeğin de sağlıcakla gelsinKendi siteleri var canım çakmasını yapan çok sayfa var. Dikkatli ol
Masallah ya gercekten cok sevindim senin adina insallah saglikla devam eder1 bucuk sene uğraştık 1 sene oluruna bırakmıştık. 5 aydır falanda burda gördüğünüz hayıt tohumu soğan kürü incir kürü bal çöeekotu kürü yakı hepsini denedim. Olmadı maalesef. Geçen ay doktor pko başlangıcı var dedi yumurtaların çatlıyor ama kanıyor dedi. Bende macunu kullandım hatta ailem bir sürü şey denediğim için kızdığından yumurtlamaya 1nhafta kala misafirliğe gekdiklerinden sadece sabah kaçak göçek içtim. Normalde sabah ve akşam aslında. Şimdi de adete 4 gün kala çift çizgi gördüm. Yarın doktor yolu göründü. Sadece macun kullandığım için %100 ondan diyebilirim
Insallah kuzimSana da bana da şifa ve bebek için vesile olsun kuzum inşallah
Bir gebenin gunlugu mu onerdiBenim aldığım macunu da çok meşhur ovulasyon sayfası var o önermişti o yüzden güveniyorum İnşallah şifa ve bebek için vesile olur canım. Senin bebeğin de sağlıcakla gelsin
Evet kuzumBir gebenin gunlugu mu onerdi
Bana da söylemişti sanki ama biraz pahali gibiydiEvet kuzum
Amin cümlemizinBenim aldığım macunu da çok meşhur ovulasyon sayfası var o önermişti o yüzden güveniyorum İnşallah şifa ve bebek için vesile olur canım. Senin bebeğin de sağlıcakla gelsin
65 tl bir kavanozBana da söylemişti sanki ama biraz pahali gibiydi
Ben mi yanlis hatirliyorum ya sanki bilmem65 tl bir kavanoz
Allah razi olsunSelam kizlar bende 2 ay kullandim benim rezervim düşük yok denecek kadar tam 2 ay yetti bana bir şişe macun adetlerim 1 senedir azalmişti ilk ay kanamamin artiğini farkettim sadece benim için iyi bişeydi bu bi zararini görmedim hepimize şifa olsunNasip olsun inşalalh
KesinlikleAllah razi olsun
Benim de rezervim az insallaj sifa Allahtan
Her yerdeyimKesinlikleevet başka bi sayfada okumuştum senin hikayeni az biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?