Gebeliğe Hazırlık C life macun kullanıpta hamile kalan var mı acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cok umut oluyor boylr seyler bana benim de yaringeliyor macunumsorununuz neydi

Ya bi kaç saat önce farklı bi başlıkta bu konuya denk geldim bununla hamile kaldığını söylüyordu kız düzenli kullanmış onunda 1 senedir olmuyormuş .

Ay cok umut oluyor boylr seyler bana benim de yaringeliyor macunumsorununuz neydi
1 bucuk sene uğraştık 1 sene oluruna bırakmıştık. 5 aydır falanda burda gördüğünüz hayıt tohumu soğan kürü incir kürü bal çöeekotu kürü yakı hepsini denedim. Olmadı maalesef. Geçen ay doktor pko başlangıcı var dedi yumurtaların çatlıyor ama kanıyor dedi. Bende macunu kullandım hatta ailem bir sürü şey denediğim için kızdığından yumurtlamaya 1nhafta kala misafirliğe gekdiklerinden sadece sabah kaçak göçek içtim. Normalde sabah ve akşam aslında. Şimdi de adete 4 gün kala çift çizgi gördüm. Yarın doktor yolu göründü. Sadece macun kullandığım için %100 ondan diyebilirim

Masallah ya gercekten cok sevindim senin adina insallah saglikla devam ederbenim de amh 0.91 . 2 asilama denedim bugun olumsuz sonuc aldim . Ve bu macundan siparis ettimm sifa Allahtan artik . Ya cok sevindim gercekten o iki cizgi bile cok umut vrici geliyor banahayatimda hoc iki cizgi gormedim

Allah razi olsun
Benim de rezervim az insallaj sifa Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…