Gebeliğe Hazırlık C life macun kullanıpta hamile kalan var mı acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarem123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
12
12
1
31
Merhaba ben üç buçuk yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonra adetimin günü 45 güne çıktı Psikolojik olarakda cok etkilendiğim içinde şuan tedavi görmüyorum nette c life diye bir bitkisel macun gördüm kullanıp faydasını gören varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ..

Esine bakildimi peki. Nette satilan hazir karisimlari kullanma bence. Yumurtlamani testlerle takip edebilirsin dogal beslenme esine ve sana takviye besinler var mesela sperm icin keci boynuzu kuru caksir otu. Senin icin corek otu kuru incir kuru sogan kuru bunlari denedinmi.

Takma kafana bu kadar Bende 13 aylik evliyim arastiriyorum bakiyorum caresine bakiyorum ama olmazsada dunyanin sonu degil . Kadin olunca illa cocugun olacak diye de bi kural yok. Eviliginin tadini cikar naaipte varsa gelir bulur seni

Takma kafana bu kadar Bende 13 aylik evliyim arastiriyorum bakiyorum caresine bakiyorum ama olmazsada dunyanin sonu degil . Kadin olunca illa cocugun olacak diye de bi kural yok. Eviliginin tadini cikar naaipte varsa gelir bulur seni
Ben kullandımmcanım 2.tüp te hamile kalmıştım

Evet eşimdede bi sıkıntı yok içeriğinde çam balı aslan pencesi çörekotu hayıt civan percemi var bitkisel diyo ama bilmiyorum yaa denemek istiyorum belki bi umut dediğin kürleri uzun süre yapamadm malesef keçiboynuzu pekmezi kullanıyo eşim eger bu yaz boyunca olmazsa tekrar doktora gidicem

Diger arkadas kullanmis sonuc almis bilmiyorum haziir macunlarin gozumun onunde karistirilmasindqn yanayim aktarlar hazirliyor istersen aynilarini Sen karisim yaptir

clife macunu yıllardır ara ara kullanıyorum hamile kalamadım ama bir çok faydasını gördüm ve kullanmaya bu sebeple devam ettim hormon değerlerimi adet döngümü düzene soktu

Ne kadar süredir hamile kalamıyodunuz peki adetime var daha sipariş verip bnde başlicam inşallah bende faydasını görürüm
3 aydır Bebek düşünmeye başladığımdan beri adetim düzensizleşmişti önce adetimi düzene soktu yumurtlama günlerim çok geç oluyordu onları tam gününe getirdi, ikinci tüpü bitirdim 3.yü alacaktım

canım bu macun tüp değil ki küçük kavanozda oluyor aynı macundan bahsediyoruzdur umarım

Bende kullandım canım ama hamile kalamadım sonradan öğrendikki eşimin değerlerinde sorun varmıs. Kullanırken bi sorun yaşamadım gününde adet oldum düzensizlik yapmadı.

Merhaba kızlar bende kullanıyorum bu macunu ben baya faydasını gördüm hamile kalamadım ama şükürler olsun çikolata kistimi eritti ve yumurta rezervim ameliyat olduğum için azalmıştı onu da arttırdı. Kayınvalideme de aldım adeti çok düzensiz oluyordu 3 ayda bir gibi macunu kullandıktan sonra sadece bi kaç gün gecikmeli olmaya başladı tereddüt etmeyin kullanın derim sonuçta bitkisel artı tarım bakanlığı onaylı içiniz rahat olsun

Daha detaylı öğrenebilirmiyim genelde kadınlar mı kullanıyor hormonlarımı düzene sokuyor

Arkadaşlar bu macunun içeriğinde şeker, koruyucu vs var mı bilgilendirirmisiniz bende almayı düşünüyorumda??? Bide kaç gün ne kadar kullanılıyor ve kaç ml şişenin boyutu rica etsem yazabilirmisiniz??
Bu arada hayırlı olsun S Sarem123 Allah sağlıkla kavuştursun bende kürtaj olmuştum aylardır bekliyorum bizede dua edin nolur

Macundan midir bilmem ama ben 10 gun civari kullandim o ay hamile kaldim suan 4 aylik hamileyim Allaha bin sukur bir kizimiz olacak insallh hayirlisiyla
Merhabalar hayırla saglikla gelsin bebisiniz Allahin izni ile insallah :) bisey sorabilir miyim sizde sorun neydi acaba ben de bu ay siparis verdim amh 0.91 benim yumurta rezervim dusuk

Adette başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanacaksın canım. Küçük sir ağda kavanozları var ya o kadar bir şey geliyor 75 liraya. İlk gördüğümde bu 2 ay nasıl yeter demiştim. Ama ilk kullanımda kavanozun yarısını kullandığımda yani çift çizgiyi gördüm. Yarın kan verecem inşallah kesinleşir. Ama denemediğin şey kalmadı bu forumda keşke çok önce alsaymışım macunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…