C-life macun kullanıp hamile kalan var mı???

berivan34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
99
27
24
Merhaba kızlar 2,5 senelik evliyim polikistik over hastasıyım hiç gebe kalamadım yumurtaliklarım tembel çalışıyor bir tanıdığım clife macun kullanarak ilk ayda hamile kalmış oda benim gibi polikistik overli bana umut oldu aranızda benim gibi olupta bu macunu kullanıp hamile kalan var mı yazar mısınız lütfen????

Doktorum zararı olmayacağını söyledi. Ben de sipariş edeceğim,konuyu takipteyim.

Merhaba kızlar 2,5 senelik evliyim polikistik over hastasıyım hiç gebe kalamadım yumurtaliklarım tembel çalışıyor bir tanıdığım clife macun kullanarak ilk ayda hamile kalmış oda benim gibi polikistik overli bana umut oldu aranızda benim gibi olupta bu macunu kullanıp hamile kalan var mı yazar mısınız lütfen????
Been varıım kızlarımmm.. polikistik overim, 5 senelik evliyim hep tedavi oldum 2 aşılama yaptırdım olmadı. C life kullanmaya başladım 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim

Ben varım kullandım yarısında hamile kaldım pko var bende de. 2 sene denedim olmamıştı.

Belirtileriniz ne zaman başladı nasıl anladınız gebe olduğunuzu
Adetten 5 gün önce inanılmaz ayaklarımın altı sızlıyordu başka hiç bir belirtim olmadı sadece meraktan test yaptım adet gününe kalmasın umutlanmayım diye çok belli pozitif çıkmıştı. Pcos luyum her kürü her otu denedim ben ama macunu doğru dürüst bile kullanmadım düzenli, yarısında sonuç aldım. 5 yıl bebek sahibi olamayan 2 arkadaşımda da pozitif sonuç gördük

Adetten 5 gün önce inanılmaz ayaklarımın altı sızlıyordu başka hiç bir belirtim olmadı sadece meraktan test yaptım adet gününe kalmasın umutlanmayım diye çok belli pozitif çıkmıştı. Pcos luyum her kürü her otu denedim ben ama macunu doğru dürüst bile kullanmadım düzenli, yarısında sonuç aldım. 5 yıl bebek sahibi olamayan 2 arkadaşımda da pozitif sonuç gördük
Bende kullandım macunu 17 gün sonra bıraktım adetime 2 gün kaldı takvime göre sadece bel ağrım var bende 3 senelik evliyim o kadar çok istiyorum ki anne olmayı tarif edemem size suan test yapsam cikarmi acaba 2 günüm kaldı adetime

Bende kullandım macunu 17 gün sonra bıraktım adetime 2 gün kaldı takvime göre sadece bel ağrım var bende 3 senelik evliyim o kadar çok istiyorum ki anne olmayı tarif edemem size suan test yapsam cikarmi acaba 2 günüm kaldı adetime
Döllenme oluştuysa çıkar am en garantisi adette bakmak gereksiz strese girmeye gerek yok bence. Ben de 3 sene uğraştım miniğim o kadar iyi anlıyorum ki sizi aldığımız nefeste belirtim arar hale geliyoruz. Her ay başında testin başında çok ağladım hıçkıra hıçkıra. Her şeyin zamanı vardır ilk andaki annelik isteğiyle şimdiki yanıp kavrulmanız bir değil değil mi mesela? Nasıl kıymetlendiriyor mevlam anneliğinizi. 🤗🫶

Baktınız mı acaba bende bu ay kullanmaya başladım eşimde başka macun aldı kullanıyor iki olumsuz tüp bebek tedavimiz var bizde çok yorulmuş durumdayız üçüncü kez gitmeden c life deneylim dedik inşallah sebep olur

Merhaba test yaptınız mı inşallah olmuştur gebelik

X