C life kulanip hamile kalan var mi

Lavinyamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
961
207
Hanimlar c life karismini kulanip hamile kalan var mi kac ay kulanip gebe kaldiniz bu sureci yasayanlar yazabilir mi🥰

Hanimlar c life karismini kulanip hamile kalan var mi kac ay kulanip gebe kaldiniz bu sureci yasayanlar yazabilir mi🥰
Merhaba
Ben kullandım henüz gebelik oluşmadı tiroid ve insülin direncim var çünkü. İlaç kullanıyorum fakat ben hormon bozukluğu için kullandım. Hepsi düzeldi. Çok şükür iyi geldi ve 28 günde adet olmaya başladım.
Tavsiye eferim 🥰

Merhaba
Ben kullandım henüz gebelik oluşmadı tiroid ve insülin direncim var çünkü. İlaç kullanıyorum fakat ben hormon bozukluğu için kullandım. Hepsi düzeldi. Çok şükür iyi geldi ve 28 günde adet olmaya başladım.
Tavsiye eferim 🥰
Kac kavanoz kulanip duzene girdi acaba bende pcos kistim var 2 hafta once kapali amaliyatla aldirdim yorumlari baya olumlu sormak istedim 🥰

Kac kavanoz kulanip duzene girdi acaba bende pcos kistim var 2 hafta once kapali amaliyatla aldirdim yorumlari baya olumlu sormak istedim 🥰
2 kavanoz bitirdim ama eş zamanlı ovülasyon testi yapıyordum yumurtlama görünce bırakmak gerek
Bu da bir ayda 14 gün tüketmek demek aşağı yukarı
Bu şekilde 2-3 ay gitti bana 2 kavanoz ama benim tiroid sorunum varmış o yüzden gebelik oluşmamış
Bende de pcos vardı
Hormonlarım da öyle gösteriyordu LH / FSH oranlamasına göre 2,5 - 3 çıkıyordu
Aynı zamanda ultrasonda da öyle pcos görüntüsü vardı
Ama bu karışımdan sonra düzeldi 🥰
Artık oran 1 🥰 ikisini de 6 ya sabitledim

2 kavanoz bitirdim ama eş zamanlı ovülasyon testi yapıyordum yumurtlama görünce bırakmak gerek
Bu da bir ayda 14 gün tüketmek demek aşağı yukarı
Bu şekilde 2-3 ay gitti bana 2 kavanoz ama benim tiroid sorunum varmış o yüzden gebelik oluşmamış
Bende de pcos vardı
Hormonlarım da öyle gösteriyordu LH / FSH oranlamasına göre 2,5 - 3 çıkıyordu
Aynı zamanda ultrasonda da öyle pcos görüntüsü vardı
Ama bu karışımdan sonra düzeldi 🥰
Artık oran 1 🥰 ikisini de 6 ya sabitledim
İnsalah gebelik olusur sizde de benim hormanlarima bakildi temiz cikti sadece kistim baya buyuktu alindi adetlerim zaten duzensizdir simdi siparis verdim siz oyle diyince acaba geldigi gibi mi baslasam yoksa adet olmayi mi bekleyip baslasam

İnsalah gebelik olusur sizde de benim hormanlarima bakildi temiz cikti sadece kistim baya buyuktu alindi adetlerim zaten duzensizdir simdi siparis verdim siz oyle diyince acaba geldigi gibi mi baslasam yoksa adet olmayi mi bekleyip baslasam
Eğer adet olamıyorsanız uzun zamandır, bence gelince başlayın hemen
Dikkatli kullanımda adetinizi getirir
Sabah ve akşam yemeklerden önce aç karınla bir kaşık
İçinden çıkan tahta kaşıkla yiyorsunuz
Demir kaşık sokmayın
Ve kullandığınız süre içinde günde 2-3 litre su içmeye gayret edin
Sayfa sizi yönlendirir konuşun mutlaka
Kullandığınız ilaç varsa söyleyin

En kisa zamanda bebeginize kavuşursunuz insAllah.Ben tup bebek tedavisinde kullanmistim,yumurta sayim artmışti.
Tabi kullanip oturmak yetmiyor,günde yarim saat yürüyüş ve 2 litre suyla tükettiginizde etkisi çok daha fazla oluyor,aksi takdirde kist yapabilir.

Eğer adet olamıyorsanız uzun zamandır, bence gelince başlayın hemen
Dikkatli kullanımda adetinizi getirir
Sabah ve akşam yemeklerden önce aç karınla bir kaşık
İçinden çıkan tahta kaşıkla yiyorsunuz
Demir kaşık sokmayın
Ve kullandığınız süre içinde günde 2-3 litre su içmeye gayret edin
Sayfa sizi yönlendirir konuşun mutlaka
Kullandığınız ilaç varsa söyleyin
Cok dikat edicem insalah bi an once sonuc alirim acaba adet olmayi beklesem mi yoksa baslasam mi hemen

Cok dikat edicem insalah bi an once sonuc alirim acaba adet olmayi beklesem mi yoksa baslasam mi hemen
Kendiliğinden adet olamıyorsan adetin gelmesi için başla eğer geciktiysen
Hamile olmadığına eminsen
Ama şu gün gelir adetim diyorsan adetin 3.günü başlaman iyi olur
Ben öyle yapıyorum

En kisa zamanda bebeginize kavuşursunuz insAllah.Ben tup bebek tedavisinde kullanmistim,yumurta sayim artmışti.
Tabi kullanip oturmak yetmiyor,günde yarim saat yürüyüş ve 2 litre suyla tükettiginizde etkisi çok daha fazla oluyor,aksi takdirde kist yapabilir.
İnsalah kistlerim tekrarlatmaz yeni amaliyat oldum zaten kac ay kulandiktan sonra yumurta sayiniz artmisti ve bi sorum daha olucak acaba geldigi gibi baslasam mi adet olmayi mi beklesem
Kendiliğinden adet olamıyorsan adetin gelmesi için başla eğer geciktiysen
Hamile olmadığına eminsen
Ama şu gün gelir adetim diyorsan adetin 3.günü başlaman iyi olur
Ben öyle yapıyorum
İnsalah guzel sonuclar aliriz hepimiz malesef adetlerim duzensiz ya dun siparisi girdim bakalim kac gunde elimde olur

İnsalah kistlerim tekrarlatmaz yeni amaliyat oldum zaten kac ay kulandiktan sonra yumurta sayiniz artmisti ve bi sorum daha olucak acaba geldigi gibi baslasam mi adet olmayi mi beklesem

İnsalah guzel sonuclar aliriz hepimiz malesef adetlerim duzensiz ya dun siparisi girdim bakalim kac gunde elimde olur
Bana hemen ertesi gelmişti
Kist probleminin olmaması için 2-3 litre su için ve yarım saat de olsa yürüyüş yapın
Hareketsiz kalırsanız yatarsanız tabiri caizse yumurtalarınız da yatar

Bana hemen ertesi gelmişti
Kist probleminin olmaması için 2-3 litre su için ve yarım saat de olsa yürüyüş yapın
Hareketsiz kalırsanız yatarsanız tabiri caizse yumurtalarınız da yatar
Aynen basladigim zaman cok dikat edicem acaba adet olmayi mi beklesem yoksa direk baslasam mj

Aynen basladigim zaman cok dikat edicem acaba adet olmayi mi beklesem yoksa direk baslasam mj
Dediğim gibi adetiniz kendi gelirse buna eminseniz bekleyin adeti ama yok ilaçsız adet olamam derseniz Clife ile adet olabilirsiniz
yani adet söktürüyor diyenler var ben bilmiyorum

Adetin 2.gunu baslaniyor diye biliyorum baya oldu kallanali.Ben 1 ay kullandiktan sonra tüp bebek yaptım eşim de kriptospermi var.

Arkadaşlarımın tavsiyesiyle almayı düşünüyorum bende bu ay geçti birdaha ki ay denemeye başlıyorum 😍🙏🏻

X