Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onun sayesinde hamile kaldım canım .Merhaba herkese..
C-life kullanarak hamile kalan var mı yani faydasini goren var midir ?
C life 2 aydır kullanıyorum henüz hamilik oluşmadıMerhaba herkese..
Adette ya da yumurtlamada bir degisiklik yasandi mi , ters etki yapar diye korkuyorumC life 2 aydır kullanıyorum henüz hamilik oluşmadı
Bu ay reglim 3 gün erken geldi yumurtlamamı erkene çekti ama şöyle ki eski döngüme döndüm düzene soktu ben faydasını gördüm açıkcasıAdette ya da yumurtlamada bir degisiklik yasandi mi , ters etki yapar diye korkuyorum
Nasıl kullandınız acaba yada nerden aldınız burda gördüm bende merak ettim kullanmak istedimBen onun sayesinde hamile kaldım canım .
Instagram sayfası var ordan bakabilirsiniz bütün detaylarıyla anlatıyorlarNasıl kullandınız acaba yada nerden aldınız burda gördüm bende merak ettim kullanmak istedim
Fiyatı ne kadar acabaInstagram sayfası var ordan bakabilirsiniz bütün detaylarıyla anlatıyorlar
Kavanozda 240 tlFiyatı ne kadar acaba
Benimkini tam tersi geciktirdi yumurtlamamda geciktiBu ay reglim 3 gün erken geldi yumurtlamamı erkene çekti ama şöyle ki eski döngüme döndüm düzene soktu ben faydasını gördüm açıkcası
Kaç ay kullandınızBen ve 3 arkadaşım varız
3 ay kullandım canım hiç gecikme yapmadıBenimkini tam tersi geciktirdi yumurtlamamda gecikti
Kaç ayda sonuç aldınızBen ve 3 arkadaşım varız
Ben kullandım bende işe yaramadı ama her bünye aynı değil tabiMerhaba herkese..
Yarım yamalak kullandım 15 gün yarısını kullandım hamile kaldımKaç ayda sonuç aldınız
Ne güzel İnşallah benimkide olur birinci ay olmadı ikinci ayımı deniyorumYarım yamalak kullandım 15 gün yarısını kullandım hamile kaldım
3 ay devamlılık istiyorlar macunda genelde bebek ilk ay olmadıysa da en azından bebek olmasına mani hastalıkları falan onarmuştır inşallah. Kesinlikle boool su ve bol yürüyüş yapmanız lazım macunun en önemli şartı oyduNe güzel İnşallah benimkide olur birinci ay olmadı ikinci ayımı deniyorum