- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 39
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Canım bende hsg cekındım ama can kollu mu bılmıyorum ama hıççççç korkma ben ıstanbulda radyomar radyotom da çekıldım öyle kasıldım kı sonra bumuymuş dedımnerede yapılıyor fiyatı nedir bu konuda bilgide verin lütfen hanımlar.
çok teşekkür ederim cnm peki kaç tl ye çekiyorlarCanım bende hsg cekındım ama can kollu mu bılmıyorum ama hıççççç korkma ben ıstanbulda radyomar radyotom da çekıldım öyle kasıldım kı sonra bumuymuş dedım
Yanı ne agrı ne sızı sadece ayağa kalkınca ıcerı verılen sıvı ıçın ped verıyorlar o kadar
Inan rahat ol
Hangı hastaneye gıdeceksen arastır gıdenlerın yorumunu oku ama korkma
çok teşekkür ederim cnm peki kaç tl ye çekiyorlar
Canım bende hsg cekındım ama can kollu mu bılmıyorum ama hıççççç korkma ben ıstanbulda radyomar radyotom da çekıldım öyle kasıldım kı sonra bumuymuş dedım
Yanı ne agrı ne sızı sadece ayağa kalkınca ıcerı verılen sıvı ıçın ped verıyorlar o kadar
Inan rahat ol
Hangı hastaneye gıdeceksen arastır gıdenlerın yorumunu oku ama korkma
siz bu c kollu röntgenden çekildiniz demi ,duyunca rahatladım sizden yorum için teşekkürler..
elma_sekerim01 hsg çektirmediysen şişli echomarı tavsiye ederim. ayaklarım titriyordu o kadar heyecanlıydım , Dr. Cevat (Bayrak) gelip güleryüzle bana işlemleri anlattı, yanındaki hanımda gelip benimle konuşup heyecanımı atmamı sağlamaya çalıştılar, çok ilgililer, işlemde de ağrım olmadı benim için en zor kısım spekulum takılması oldu diyebilirim.Sonrasında şişliden meciyeköye yürüyüp metrobüse bindim. Çektirmediysen hiç bekleme
Cnm merhaba bende şişlede echomarda cektırdım , hıc korkulacak bir durum yok forumda ayılanlar bayılanlar olmuş bende okuyup cok korkmuştum ama hıc gerek yokmuş... Hatta başka bir arkdaşımı da yonlendırmıstım oda hıc sıkıntı yaşamadı tavsıye ederımMerhaba Kadınlar Kulubu'nun güzel bayanları
Burda hepimizin çabası aynı sağlıklı ve tez vakitte bebek sahibi olmak,size sormak istediğim hsg hep ağrılı korkulu rüyamız ama ben bişey duydum c kollu röntgen cihazı varmış bırakın çekimden sonra kanamayı akıntı bile olmuyormuş ,ağrı yok dencek kadar azmış ,benim gibi hsg çektirecek olan bayanlara burdan güzel deneyimlerinizi yazarmısınız bu alet ile ilgili lütfen..(bu arada daha doktora gitmedim 10 aydır hamile kalamıyorum ama doktor hsg deyince başım dik korkusuz çektirelim demek istiyorum..)
sevgiler..
Hayırlı olsun hemen mi hamile kaldın Hsg den sonra darısı başımızaCnm merhaba bende şişlede echomarda cektırdım , hıc korkulacak bir durum yok forumda ayılanlar bayılanlar olmuş bende okuyup cok korkmuştum ama hıc gerek yokmuş... Hatta başka bir arkdaşımı da yonlendırmıstım oda hıc sıkıntı yaşamadı tavsıye ederım
Hayırlı olsun hemen mi hamile kaldın Hsg den sonra darısı başımıza
merhabalar konu aylar öncesine ait ama izmirde nerede çektirdiniz HSG. istediğiniz gibi ağrısız bir yer bulabildiniz mi? Bir de ne kadara çektirdiniz? Ben de izmirdeyim ve yer arıyorum. Anestezi pek istemiyorum o yüzden c kollu denilen alet acaba nerede var? Bilgi verebilirseniz sevinirim. iyi ve sağlıklı günler dilerim.ben izmirdeyim canım cevap için teşekkür ederim burda bi özel hastane araştırıyorum