- Konu Sahibi poncikellazey
-
Evet ailesini çok kırmış olabilir. Ama şuan kızı çok zor durumda her şeyi unutup ona kol kanat germek zorunda. Ozaman neden başta ben bakarım size deyip kapısını açtı da şimdi herşeyi yüzüne vuruyor...Ya özür dilediniz diye her şey geçti gitti mi, unutsunlar mı tüm yaşananları? Acaba siz bu adamla evlenecem diye babanıza, abinize neler dediniz, kendi dediklerinizi şuan onların dedikleri ile karşılaştırdığınızda ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca “Şuan şu durum” dediğiniz tam olarak nedir?
Ne kadar oldu eve döneli? İnsanların olayları sindirip, normalleştirmesi için zamana ihtiyaç var.
Babanızın karşısına geçin ve baba ne yapacağımı bilmiyorum, düştüm ve kalkmak istiyorum. Eskiden bir hata yaptım ve insanları dikkate almadım ama artık hata yapmayıp en doğru kararı vermek istiyorum ve senden büyüğüm olarak tavsiye istiyorum lütfen bana bebeğim ve benim için doğru olanı sen anlat deyin güzelce..Ailem ne devam et ,ne ayril diyoruz biz kendi kararını kendin ver ama duzelecekse çocuğa yazık etme diyolar..devam edeyim desem "bizi yine attın " diyecekler ..devam etmesem ailemi tanıyorum ileride aynı muameleyi gorucem..
Konu sahibinin eşi alkolik. Kadının kafasında sprey şişesi kırdı dikiş atılmasına sebep oldu. Tehditler savurup durdu. Babası git derse bile gitmesin.Babanızın karşısına geçin ve baba ne yapacağımı bilmiyorum, düştüm ve kalkmak istiyorum. Eskiden bir hata yaptım ve insanları dikkate almadım ama artık hata yapmayıp en doğru kararı vermek istiyorum ve senden büyüğüm olarak tavsiye istiyorum lütfen bana bebeğim ve benim için doğru olanı sen anlat deyin güzelce..
Eminim ki bu şekilde davranırsanız aileniz size en mantıklısını yapmanız konusunda yardım edecektir.
Arada çocuk varmış buradan olayları bilmeden tavsiye vermek git boşan ya da boşanma demek çok büyük bir vebal bu yüzden ben ailenizi dikkate alın diyorum.
Ne yaşamış olursanız olun onlara bu şekilde yaklaşırsanız sizi yarım bırakmazlar ve destek olurlar..
eğer onlarda bu konuşmanın sonunda eşinizle tekrar denemeniz konusunda yol gösterirlerse mutlaka aile terapisini eşinize şart koşun ve hatta terapiye başlamadan da dönmeyin..
Deneyeceğim umarım işe yarar söyledikleriniz...Babanızın karşısına geçin ve baba ne yapacağımı bilmiyorum, düştüm ve kalkmak istiyorum. Eskiden bir hata yaptım ve insanları dikkate almadım ama artık hata yapmayıp en doğru kararı vermek istiyorum ve senden büyüğüm olarak tavsiye istiyorum lütfen bana bebeğim ve benim için doğru olanı sen anlat deyin güzelce..
Eminim ki bu şekilde davranırsanız aileniz size en mantıklısını yapmanız konusunda yardım edecektir.
Arada çocuk varmış buradan olayları bilmeden tavsiye vermek git boşan ya da boşanma demek çok büyük bir vebal bu yüzden ben ailenizi dikkate alın diyorum.
Ne yaşamış olursanız olun onlara bu şekilde yaklaşırsanız sizi yarım bırakmazlar ve destek olurlar..
eğer onlarda bu konuşmanın sonunda eşinizle tekrar denemeniz konusunda yol gösterirlerse mutlaka aile terapisini eşinize şart koşun ve hatta terapiye başlamadan da dönmeyin..
İnşaALLAH.Deneyeceğim umarım işe yarar söyledikleriniz...
Bosanasim olmasa dava acmazdim artı ben dönersem iyi olur mu diye sormadım yukarıda., sadece yaşadıklarımı anlattım kaldı ki geleceği hiçbirimiz göremeyiz..sadece soylenenlero yazıp fikir almak için bir çıkış yolu bulabilmek için yazdım..yaşadıklarım kolay şeyler değil ve çevremde bunları paylaşabileceğim arkadaşım bile yok,o yuzden buraya yazdımSizin bosanasiniz yok ki buraya da neden yazdiniz anlamadım. Kafanızda ne yapacağınız sekillenmis zaten, akıl almak gibi bı durumunuz yok. Dönersem iyi olur değil mi diye soruyorsanız, pek değil iyi olmaz, sabretmeniz gereken şeyler olur. Tabi yine de siz bilirsiniZ
Öyle demenizi beklemiyorum tabi ki ben herseyi düşünüyorum..gelecegimi,söylenenleri,yaşadıklarımı,çocuğumu..kendimi geçtim ben dedikleri gibi olursa ileride ..cocugum bana düşman olursa diye bile düşünüyorum..evliliği falan da geçtim..yere batsın evliliği..ama aynı şeyleri yaşayan bir aile yakinımızı örnek göstererek bir cocuk jcin hayatini bitirdi,evlenmek istedi evlenemedi,senin de öyle olmanı istemiyoruz diyolar ..Kocan pisman, burnu sürülmüş, yuvani bozma, aileni de çekme dememizi istiyorsun ama istiyorsan dön ama kocanla yaşadığın sorunları yine yasarsin diyoruz
Aminn.. inşallahİnşaALLAH.
Rabbim yardımcınız olsun.
Umarım sizin ve çocuğunuz için en doğru olan, en mutlu olacağınız karar neyse rabbim olayların gidişatını o yöne çevirsin.
Çocuğunuz asıl size eziyet eden adamla öyle berbat bir ortamda kalırsa size düşman olur.Öyle demenizi beklemiyorum tabi ki ben herseyi düşünüyorum..gelecegimi,söylenenleri,yaşadıklarımı,çocuğumu..kendimi geçtim ben dedikleri gibi olursa ileride ..cocugum bana düşman olursa diye bile düşünüyorum..evliliği falan da geçtim..yere batsın evliliği..ama aynı şeyleri yaşayan bir aile yakinımızı örnek göstererek bir cocuk jcin hayatini bitirdi,evlenmek istedi evlenemedi,senin de öyle olmanı istemiyoruz diyolar ..
Bunu da havadan söylemiyorum. Benim kv kp den ayrılmış ayrı eve gitmiş ki fiziksel şiddet de yokmuş ortada o zamanı düşününce yaptığı kolay değilmiş. Bir süre sonra geri dönmüş araya girenler olmuş falan. Kaynım kv me hala kızgın döndüğü için ve babasıyla hep mesafeli üzerinden neredeyse 20 yıl geçmiş.Çocuğunuz asıl size eziyet eden adamla öyle berbat bir ortamda kalırsa size düşman olur.
Hayır tabikide yüzüme vurmalari sorun değil ama Bn daha bu surecteyken bu şekilde yapmaları ağırıma giden şey ve çocuk konusunda üstümegelmeleri .kimse bana laf etmesin düşüncesinde hiç değilim çünkü onlara hak veriyorum pismanim yaptıklarıma ve defalarca kez özür diledim ..Zamanında ailenizi ezerken sorun yoktu onlar sizin yüzünüze vurunca mı sorun oluyor bunu galiba hiç anlamicam insaniz sonuçta tabi ki ister ostemez yüzunüze vuracaklardır. Ayrıca madem iyi değildi evliliğiniz bide cocuk yapip gene neden dondünüz şu mu yani ben naparsam yapayım doneyim kimse bana laf etmesin keşke hayat oyle olsa
Şimdi gene lincleyecekler biliyorum ama bir fikir attı ortaya ailem ..sizi kiraya oturtalim burda iş buluruz dediler ..arkadaş çevresinden uzaklaştırmak için..tabi bnde düzeleceğine ihtimal vermiyorum..bzi ayırmayın dediği için de Babam bu kadar tepkili yani bu çocuğun vebaline giremem düşüncesinde..buraya gelse ailesini bırak.ak zorunda kalacak..yine aynı şeyler olur diye düşünüyorum..Siddet ve alkol var neyine döneceksin?
Baban kendince haklı geçmişi yüzüne vurmakta ona pek takılma,önüne bak
Boşuna masraf ve zaman kaybı gibi geliyor bana daŞimdi gene lincleyecekler biliyorum ama bir fikir attı ortaya ailem ..sizi kiraya oturtalim burda iş buluruz dediler ..arkadaş çevresinden uzaklaştırmak için..tabi bnde düzeleceğine ihtimal vermiyorum..bzi ayırmayın dediği için de Babam bu kadar tepkili yani bu çocuğun vebaline giremem düşüncesinde..buraya gelse ailesini bırak.ak zorunda kalacak..yine aynı şeyler olur diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?