• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkamıyorum işin içinden

Çok sevindim adına. Bu gibi durumlarda insanın aklı Allak Bulak oluyor ama en önemlisi senin nasıl hissettiğin. Sen rahatsız olmuşsan bitmiştir. Birlik eve çıkanlarda pek çok sıkıntı olabileceğini düşünmüştüm ama böyle bir yönü olduğunu hiç düşünmemiştim. Allah yuvanda mutlu Mesut etsin. Yine sen hizmetini edersin ama seni yıpratmayacak bir şekilde.

Buradaki hiçbir konudan bu kadar etkilenmemiştim. Kendimi yerinize koydumda. Düşünmesi bile içimi ürpertti. Perihan savaşın böyle bir filmi vardı. O geldi aklıma. Rabbim korusun hepimizi. Çok sevindim adınıza. Eşinizide takdir ettim.

valla hikayenin böyle bitmesine sevindim. cesaretinizi tebrik ederim sanırım ben eşime böyle bişeyi söyleyemezdim. eşinizde anlayışla karşılamış gözünüz aydın.

onun kafası da allak bullak oldu kötü niyeti yoktur ama senin rahatsız olman bitiri bu işi dedi.o da hiç konduramadı bi de kızdı bana niye başında söylemeyip kendin başetmeye çalışıyorsun içine atıyorsun dedi
Ama eşiniz çok anlayışlıymış bunun için sizin adınıza çok sevindim :) Öncesinde ekonomik durumdan dolayı kesinlikle istemediğini belirtmiş siz bunu söyler söylemez hemen değiştirmiş fikrini. Başka biri olsa saçmalama sen yanlış anlamışsındır deyip babasını savunmaya geçebilirdi. İnşallah size özel bi hayatınız olur bi an önce.
Mutluluklar :)

Kayinpederiniz gencmis..Niye beraber oturulur ki...Ben anlamiyorum böyle genc kayinvalide kayinpederlerin cocuklariyla oturmalarini...Ben ce ayrilma Zamani gelmis gecmis..

Kp andropoza girmiş 55 yaş çok yaşlıda değil orta yaş işte tam bunalım zamanları. Kızını filan da çok başbaşa bırakma çok ağır olacak ama bilemezsin Allah şaşırtmasın kimseyi neler oluyor neler.

kızlar sağolun yazmışsınız ben uğramasam da eşimle ilgili iltifatlarınıza teşekkür ederim.kocam böyle bi adam olmasa zaten aynı evde oturmazdım bitanedir o :KK68:.inşallah kafamıza göre bi ev bulduk yarın ben gidip görücem.beğenirsem eşim kiralayacak.Dualarınıza ihtiyacım var.evi tuttuktan sonra ailelere açıklarız dedi.evi tutalım ramazan da bile taşınırız dedi.ramazan da taşınan var mı aranızda.bi de benim neredeyse hiç eşyam yok aynı eve geldiğim için gerek duymadım almaya.ben size evimde olanları sayayım siz şunlar şart deyin bi liste yapayım.bulaşık ve çamaşır makinem var.tencere setim ve 18 kişilik yemek takımım var.yatak odam haricinde 1 adet çekyatım var.züğürtmüşüm ya ben şimdi farkettim.neyse kızlar meselem bu

merhaba bayanlar.Bu 2. üyeliğim.Öyle bir çıkmazdayım ki 3.göze ihtiyacım var.Evliyim 2012 de evlendim 3 senem dolmak üzere.2,5 yaşında bi kızım var.mutlu huzurlu geniş bi aileydik.kaynanamla kayınpederimle oturuyorum.kaynanam klasik kaynana elini bişeye sürmez kraliçe muamelesi bekler.derdi iş aş olsun yaparım evin işini aşını.herkes şaşırır bu devirde mümkün mü bu şekilde birlikte oturmak diye.kayınpederim dünya tatlısı bi adamdır annem diye çağırır çoğu zaman kızı muamelesi yapar.Hulusi kentmen dirilmiş kayınpeder olmuş bana öyle düşünün.
meselem şu 2 gün önce kp işten geldi baba karnın aç mı dedim ''işin varsa yap kızım bugün acıkmadım daha'' dedi.odamda çamaşır katlıyordum işime döndüm kızım koştu dede diye onu aldı gel annem dedi bende yanlarına çıktım.kp elini belimi koydu öyle dikildik kızımı izliyoruz.sen niye böyle zayıfsın bişeyler ye iç dedi.ben belimdeki elden kurtulmak için çekildim baba şu kadar yemek yiyorum gene de kilo alamıyorum diye laf kalabalığı yaptım.gene belimden tuttu oturma odasında koltuğa oturduk kızının senden iri olcak dedi elimi aldı çöp gibi dedi gene kurtardım elimi belimi kızıma gittim.öyle olur inşallah dedim.bi çay yap da içelim dedi mutfağa gittim çayı koydum arkamdan geldi elini bu sefer tam göğüs altımdan tuttu.şaşırdım her zaman elini omzuma felan atardı ama benim paranoyam diye düşündüm kaç kilosun dedi 50 dedim ben seni kaldırırım rahat dedi tuttu kaldırdı.hani turk filmlerinde olr kız bayılır esas oğlan onu taşır o şekilde kaldırdı.ben o şaşkınlıkla dur baba belin acır felan dedim ama bıraktı sonra.tekrar elini attı bu sefer göbeğime dokundu.ben gene kurtuldum.dur çaya bakayım diyerek.çay oldu götürdüm.içerken bişeyler ye iç dedi bu esnada elini de bacağıma koydu.kızlar doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.napacağımı şaşırdım akşam kocama nolur evimi ayır dedim iyice düşün bunu ben artık yapamıyorum.ne yaşadığımı da bilmiyorum yada adını koyamıyorum.anneme anlatsam diyorum destek çıkar 2 günde ayrı eve çıkarım kadınını psikolojisi kaldırmaz zaten hapla duruyor panikatak var.nolur bişey deyin .ha bu arada fake falan değilim

Allah ıslah etsin..
kart sapık....

tekrar merhaba arkadaşlar,
Allah hepinizden razı olsun insan bazen kendi kör oluyor destek istiyor doğru yolu bulabilmek için.
dün gece kocam 11 gibi eve geldi kızımı yıkamış yatırmıştım.nasılsın faslından sonra naptın ayrı ev işini dedim.oda ne gerek var dedi.sıkıldım duramıyorum basıyor artık ortam dedim.ben karımı ramazandan sonra alır tatile götürürüm bişeyi kalmaz dedi.tatil felan istemiyorum ayrı ev istiyorum dedim.neden dedi sizin yazdığınız benim içimde biriken ne varsa döktüm ''evde istediğim gibi gezemiyorum,ağdamı bile yapamıyorum kuaföre gidiyorum,ev işinden sıkıldım vs.vs.'' aklıma ne geldiyse saydım biraz abarttım ama kocam ben seni tanıyorum bunlar senin için ufak şeyler asıl derdin ne dedi yok bi derdim sen zaten eve gelmiyorsun çalışmaktan ben kendimi aşçı hizmetçi gibi hissediyorum bunun için mi evlendik biz dedim istemiyorsan yapma şu an beni zorlama ayrı ev olmaz ekonomi kötüye gidiyor zaten dedi.epey tartıştık ağladım sızladım.en son sıkılmış olacak yattı yorganı kafaya çekti.ben gittim yatağa oturdum kalk canım bişey anlatıcam dedim ama yemin ver kimseye bişey demiyceksin bak kızın beşikte uyuyor ona yemin ver dedim.tamam dedi yemin etti.o gün yaşadıklarımın bi kısmını anlattım hepsini anlatamadım ekledim bak babanın kötü bi niyeti yoktur eminim ama ben kaldıramıyorum nolur mağaraya bile razıyım dedim.anlatırken tabi ağlama krizine girdim.titreye titreye anlattım.düşündüğümden çok daha zor oldu bi kısmını bile anlatabilmek.benim lafım biter bitmez tamam kaliopi o kadar bile beklemiycez hemen ayıralım evi dedi.kiralık ev araştırıyoruz şimdi.Allah razı olsun hepinizden kızlar inandınız destek oldunuz iyi ki varsınız
Hep aklimdaydiniz ne oldu acaba konuştunuz mu diye .. Bu haber e çok sevindim gerçekten inşallah bi an once ev bulursunuz hersey yolunda gider

Hep aklimdaydiniz ne oldu acaba konuştunuz mu diye .. Bu haber e çok sevindim gerçekten inşallah bi an once ev bulursunuz hersey yolunda gider
konuştuk anlattım şükürler olsun benim psikoloji berbat ama eşim çok anlayışlı çıktı.az önce yeni derdimi yazdım aslında okudun mu bilmiyorum

konuştuk anlattım şükürler olsun benim psikoloji berbat ama eşim çok anlayışlı çıktı.az önce yeni derdimi yazdım aslında okudun mu bilmiyorum
Eşinin anlayışlı olması çok güzel gerçekten hiç kondurmayip sana da kızabilirdi. Inşallah atlatirsin daha önce de sana yazmıştım kızını asla nerde olursa olsun yalnız bırakma. Şimdi eşya konusunu soruyorsun değil mi

Eşinin anlayışlı olması çok güzel gerçekten hiç kondurmayip sana da kızabilirdi. Inşallah atlatirsin daha önce de sana yazmıştım kızını asla nerde olursa olsun yalnız bırakma. Şimdi eşya konusunu soruyorsun değil mi
bırakamıyorum kızımı falan canım eskiden yemek yaparken namaz kılarken baba kıza göz kulak oluver derdim ama şimdi gel kızım yemek yapalım Allah diyelim diyorum.Eşya konusunu soruyorum şimdi de vaktiyle hiç bişey almadık aklıma bile gelmemişti.

bırakamıyorum kızımı falan canım eskiden yemek yaparken namaz kılarken baba kıza göz kulak oluver derdim ama şimdi gel kızım yemek yapalım Allah diyelim diyorum.Eşya konusunu soruyorum şimdi de vaktiyle hiç bişey almadık aklıma bile gelmemişti.
Evet biraz zor olacak sıfırdan ev düzeceksiniz. Aslında şimdi biraz da düğün zamanı indirimler kampanyalar var yatak odası zaten var birde oturma odası yaparsınız yeter maddi durumunuz a göre eksikleri yavaş yavaş tamamlarsiniz

Evet biraz zor olacak sıfırdan ev düzeceksiniz. Aslında şimdi biraz da düğün zamanı indirimler kampanyalar var yatak odası zaten var birde oturma odası yaparsınız yeter maddi durumunuz a göre eksikleri yavaş yavaş tamamlarsiniz
Rabbim bebeğini hayırlı evlat etsin inşallah yeni farkettim.fırın buzdolabı şart bi yemek masası lazım hergün aklıma bi sürü şey geliyor ve hemen unutuyorum

Back
X