tekrar merhaba arkadaşlar,
Allah hepinizden razı olsun insan bazen kendi kör oluyor destek istiyor doğru yolu bulabilmek için.
dün gece kocam 11 gibi eve geldi kızımı yıkamış yatırmıştım.nasılsın faslından sonra naptın ayrı ev işini dedim.oda ne gerek var dedi.sıkıldım duramıyorum basıyor artık ortam dedim.ben karımı ramazandan sonra alır tatile götürürüm bişeyi kalmaz dedi.tatil felan istemiyorum ayrı ev istiyorum dedim.neden dedi sizin yazdığınız benim içimde biriken ne varsa döktüm ''evde istediğim gibi gezemiyorum,ağdamı bile yapamıyorum kuaföre gidiyorum,ev işinden sıkıldım vs.vs.'' aklıma ne geldiyse saydım biraz abarttım ama kocam ben seni tanıyorum bunlar senin için ufak şeyler asıl derdin ne dedi yok bi derdim sen zaten eve gelmiyorsun çalışmaktan ben kendimi aşçı hizmetçi gibi hissediyorum bunun için mi evlendik biz dedim istemiyorsan yapma şu an beni zorlama ayrı ev olmaz ekonomi kötüye gidiyor zaten dedi.epey tartıştık ağladım sızladım.en son sıkılmış olacak yattı yorganı kafaya çekti.ben gittim yatağa oturdum kalk canım bişey anlatıcam dedim ama yemin ver kimseye bişey demiyceksin bak kızın beşikte uyuyor ona yemin ver dedim.tamam dedi yemin etti.o gün yaşadıklarımın bi kısmını anlattım hepsini anlatamadım ekledim bak babanın kötü bi niyeti yoktur eminim ama ben kaldıramıyorum nolur mağaraya bile razıyım dedim.anlatırken tabi ağlama krizine girdim.titreye titreye anlattım.düşündüğümden çok daha zor oldu bi kısmını bile anlatabilmek.benim lafım biter bitmez tamam kaliopi o kadar bile beklemiycez hemen ayıralım evi dedi.kiralık ev araştırıyoruz şimdi.Allah razı olsun hepinizden kızlar inandınız destek oldunuz iyi ki varsınız