• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkamıyorum işin içinden

kesinlikle evde yalnız kaldıgınız zamanlarda ses kaydını açık tutun. yaşadıgınız her anı kaydetsin. daha da ileri giderse devam ederse eşinize anlatın bence. ama şimdi değil..ortada elle tutulur birşey yok siz suçlanabilirsiniz.

Esinin kisiligini sen biliyorsun. Alip karsina anlatsan tavri ne olur?
Olmaz diye bisey yok canim haberlere yansimayan ne olaylar var. Ben avukatim ve adliyede sahitlik ettigimiz olaylara artik sasiramaz hale geldik o bicim yani.
Hatta bir boşanma davasinda kayinpeder gelininin fotografi ile kendi genclik fotografini fotografcida birlestirip ogluna bak karin seni aldatiyor demis. Adam evi terk edince de kayinpeder kizi elleriyle beslemis bir icirmedigi kus sutu kalmis. Sakalli takkeli adam bunu gelip bir de kendisi anlatti. Guler misin aglar misin.
onun icin kendini koru ve her zaman tetikte ol. Böyle bir tacize ilk yeltenmesinde de bas yaygarayi sakin sessiz kalma. Senin sessizligin ona cesaret verir.
Evet biliyorum cok kotu ama lutfen kizinin onun kucagina oturmasina izin verme cunku maalesef bu zihniyetteki insanlar kucuk bir kiz cocugunun temasiyla dahi cinsellik dusunebiliyorlar.

Size yaklaşırsa abdestli olduğunuzu filan söyleseniz namaz kıldığınızı yada namaza başladığınızı filan söyleseniz ne bilim o geldi bi aklıma şuan sinirim bozuldu

Yuhhh, evet çok şeker bi kayınpederiniz varmış.
Siz deyin Hulusi Kentmen, ben deyim Nuri Alço :KK57:

Acilen uzaklaşın o evden ..

bişey yapsa sen ayarttın olursun aç konuyu konuş bu ne ya böyle başladıysa arkası gelir. ben kvaldemde kalıyorum kaç gündür ev tadilatta diye kpederim eve bile uğramıyor ben varken.

inan fake değilim.40 yıl düşünsem aklıma gelmiycek bi durumbu.hepsi aynı gün oldu canım 1 saatte oldu bitti.ayrı eve çıkmak şu anda tek amacım ama inanın o kadar sıkıcı bi hayatımız var ki kavgasız gürültüsüz neden kavga çıkaracağmı bile bilemiyorum
Sakın gereksiz, manasız bir kavga çıkarıp kendini hırçın huysuz konumuna düşürme.
Aşağıda alıntıladığım arkadaşın önerisi mantıklı geldi bana da. Olayı anlat ama kayınpederini suçlamadan. "Babanla böyle bir olay oldu, belki baban hiç anlamadı bile benim rahatsızlığımı ama ben rahatsız oldum" diye anlat.
Eşinize söylemelisiniz. Suçlar gibi değil, baban da olsa, aynı evin içinde genç bir hanım olarak başka bir erkekle kalmak uygun değil. Belki baban o sırada anlamadı bile rahatsızlığımı ama ben bu korkuyla yaşamak istemiyorum demelisiniz. Eşinizin tepkileri de önemli. Çabuk parlayıp babanıza koşup hesap soracak ve sizi zor durumda bırakacak biri mi? Tavsiyem sakin bir anında, mümkünse dışarıdayken, bir çay bahçesinde oturup filan söyleyin. Mantıklı konuşabileceğiniz bir anda.

Eşinize durumu anlatmazsanız, sizin birden neden ayrılmak istediğinizi asla anlamaz, üstelik ilişkiniz bu kadar iyiyken. Bakın, altlı üstlü bile oturabilirsiniz. Gerektiğinde yanına gidersiniz, kızınız da her zaman sizinle olur ama her an aynı evin içinde, mutfakta dururken o korkuyla yaşanmaz. Annenize anlatmayın ama eşiniz muhakkak bilmeli. Umarım bu duruma göre mantıklı davranacak bir karakterdedir.

Bence ses kaydi yap baba lutfen dokunma hoslanmiyorum gibilerinden konus. Kocan ne degisti diye sormaya baslamis bile kayonpederinin yaptigina sen bile inanamazken oglu da inanmaz. Allah korusun iftira bile atar adam sana ben boylemiydim bastan cikardin falan der tovbe yarabbim. Acilende bi yolunu bulup cikin evden. Ayrica kayinvaliden yoksa srn neden tek basina evdesin. Sende annene git evde yanliz kalma.

tekrar merhaba arkadaşlar,
Allah hepinizden razı olsun insan bazen kendi kör oluyor destek istiyor doğru yolu bulabilmek için.
dün gece kocam 11 gibi eve geldi kızımı yıkamış yatırmıştım.nasılsın faslından sonra naptın ayrı ev işini dedim.oda ne gerek var dedi.sıkıldım duramıyorum basıyor artık ortam dedim.ben karımı ramazandan sonra alır tatile götürürüm bişeyi kalmaz dedi.tatil felan istemiyorum ayrı ev istiyorum dedim.neden dedi sizin yazdığınız benim içimde biriken ne varsa döktüm ''evde istediğim gibi gezemiyorum,ağdamı bile yapamıyorum kuaföre gidiyorum,ev işinden sıkıldım vs.vs.'' aklıma ne geldiyse saydım biraz abarttım ama kocam ben seni tanıyorum bunlar senin için ufak şeyler asıl derdin ne dedi yok bi derdim sen zaten eve gelmiyorsun çalışmaktan ben kendimi aşçı hizmetçi gibi hissediyorum bunun için mi evlendik biz dedim istemiyorsan yapma şu an beni zorlama ayrı ev olmaz ekonomi kötüye gidiyor zaten dedi.epey tartıştık ağladım sızladım.en son sıkılmış olacak yattı yorganı kafaya çekti.ben gittim yatağa oturdum kalk canım bişey anlatıcam dedim ama yemin ver kimseye bişey demiyceksin bak kızın beşikte uyuyor ona yemin ver dedim.tamam dedi yemin etti.o gün yaşadıklarımın bi kısmını anlattım hepsini anlatamadım ekledim bak babanın kötü bi niyeti yoktur eminim ama ben kaldıramıyorum nolur mağaraya bile razıyım dedim.anlatırken tabi ağlama krizine girdim.titreye titreye anlattım.düşündüğümden çok daha zor oldu bi kısmını bile anlatabilmek.benim lafım biter bitmez tamam kaliopi o kadar bile beklemiycez hemen ayıralım evi dedi.kiralık ev araştırıyoruz şimdi.Allah razı olsun hepinizden kızlar inandınız destek oldunuz iyi ki varsınız

Allah hepinizden razı olsun insan bazen kendi kör oluyor destek istiyor doğru yolu bulabilmek için.
dün gece kocam 11 gibi eve geldi kızımı yıkamış yatırmıştım.nasılsın faslından sonra naptın ayrı ev işini dedim.oda ne gerek var dedi.sıkıldım duramıyorum basıyor artık ortam dedim.ben karımı ramazandan sonra alır tatile götürürüm bişeyi kalmaz dedi.tatil felan istemiyorum ayrı ev istiyorum dedim.neden dedi sizin yazdığınız benim içimde biriken ne varsa döktüm ''evde istediğim gibi gezemiyorum,ağdamı bile yapamıyorum kuaföre gidiyorum,ev işinden sıkıldım vs.vs.'' aklıma ne geldiyse saydım biraz abarttım ama kocam ben seni tanıyorum bunlar senin için ufak şeyler asıl derdin ne dedi yok bi derdim sen zaten eve gelmiyorsun çalışmaktan ben kendimi aşçı hizmetçi gibi hissediyorum bunun için mi evlendik biz dedim istemiyorsan yapma şu an beni zorlama ayrı ev olmaz ekonomi kötüye gidiyor zaten dedi.epey tartıştık ağladım sızladım.en son sıkılmış olacak yattı yorganı kafaya çekti.ben gittim yatağa oturdum kalk canım bişey anlatıcam dedim ama yemin ver kimseye bişey demiyceksin bak kızın beşikte uyuyor ona yemin ver dedim.tamam dedi yemin etti.o gün yaşadıklarımın bi kısmını anlattım hepsini anlatamadım ekledim bak babanın kötü bi niyeti yoktur eminim ama ben kaldıramıyorum nolur mağaraya bile razıyım dedim.anlatırken tabi ağlama krizine girdim.titreye titreye anlattım.düşündüğümden çok daha zor oldu bi kısmını bile anlatabilmek.benim lafım biter bitmez tamam kaliopi o kadar bile beklemiycez hemen ayıralım evi dedi.kiralık ev araştırıyoruz şimdi.Allah razı olsun hepinizden kızlar inandınız destek oldunuz iyi ki varsınız

valla okurken sonlara dogru tüylerim diken diken oldu,cok sevindim senin adina.. iyi olacak hersey Allahin izniyle.. burdan eve ciktiginin haberlerini de almak nasip olsun insaallah..

İnanın kendim taşınıyormuş gibi sevindim. Gerekirse siz de çalışır, evde bişeyler yapar, çocuk bakar, eve katkıda bulurnursunuz.
Zaten KV-KP yaşlı bile değil. Kendi başlarının çaresine bakabilecek insanlar. Yeni yuvanızda huzurlar dilerim.

Konuyu uzaktan takip etmiştim. Çok zor bi durum ne diyeceğimi bilememiştim. Ama bu son habere çok sevindim.
Burada yazılan kötü senaryoların aksine eşinizin bu kadar anlayışlı davranıp , konuyu en hızlı şekilde çözmek istemesi de ayrı güzel olmuş.
İnşallah bir an evvel gönlünüze göre bir yer bulup ayırırsınız evi. Kendi evinizde her anlamda çok daha mutlu olacağınız kesin.

eşinizin yaklaşımı çok yerinde olmuş.. tebrik ederim.. bende takip edip yorum bile yazamamıştım..çok zor.. minicik bir ev olsun ama size özel olsun.. yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim :)

Back
X