Byrun sobete nasıl tanıstnz sevglnzle kocanzla ve nışanlnzla

biz aynı apartmanda oturuyorduk ılk başta ikimizde düşünmedik sevgılı falan zaten ıkımızınde başka çıktıkları vardı sonra beklemedim bi anda o bana sevdiğini söyledi benımde çıktığım vardı olmucagını söyledim ama bir yıl peşimden koştu bende sevğilimden ayrılmıştım o arada çıktık işte 3.yılımıza giricez askerliği var askere gitöeden nişanımız olucak inş. zaten aileler biliyor aile dostuyuz o yüzden bizde rahatız hızlandırmakta istemiyorum açıkcası.

hmmmm ne guzel bizde ilk goruste etkilendk onlar taaa uzakta ankarada aileler bast aistemedi ama nisanlm restı cekti ailesne ya o olur ya o ddi ben otobus biletni aldm isteyen gelir ddi smdi 8 aylk nisanlyz aileler kaynastı her sey yolunda varmi ilgnc hikayesi olan

bizimkisi görücü usulü olmuştu.

eşimin ailesi beni görmeye gelmişti ki benim evlenmediğimi bilebile.
beğenmişler beni oğullarına söylrmişler.
ben görüşmek istemiyorum dedim.eşimin facedeki resimlerini görüncede hayatta olmaz.bu ne!
hiç benim tipim değil dedim.face de onunla başka isimle konuştum.istemiyorum ya...!gırgır olsun die.
ama bu makaranın sonu.eşim ailesine birisinin onunla facede dalga geçtiğini söylemiş.
onlarda benden şüphelenmişler.olay taa babama intikal etti.babamda gidip özür dileyeceksin dedi.
mecburen görüşmek zorunda kaldım.ama sadece özür dileyip evime gelecektim ki...
(özür dileme günü bir düğünde karşılaştık.tabii tam bir serseri tipi.boynunda kolye,kolunda tesbih,elinde telefon...! iğrenç dedim kendi kendime)
neyse gittik görüşmeye ve gelir gelmez gözlerimi gözlerinden alamadım.
3.5 saat konuşmuşuz ve şimdi 6 aylık evliyiz.iyi ki de facede onu işletmişim.başı acı,sonu harika birşey oldu.

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…