Ben asla inanmam böyle birşeye,bunca yıldır hiç öyle bir öğretmen görmedim.Öğrenciler-özellikle öğrenme güçlüğü vs. durumları olanlar bu tarz şeyleri uydurup ailelerini inandırıyorlar.Benzer birşeyi ben de yaşamıştım geçen sene.Kaynaştırma bir çocuk gelmişti 4. sınıflara,ben de ıngilizce dersine giriyorum.Velisi gelmiş idareye,sözde ben Dyned saatlerinde kıza bilgisayar vermiyormuşum,dışlıyormuşum falan diye şikayet etmişler.Allahtan nasıl bir öğretmen olduğumu iyi bildiği için arkadaşlar asla böyle birşey olamaz,kızınız doğru söylemiyor olabilir demişler.Veli de kültürlü biri olduğu için konuyu da uzatmadı,bana birşey demedi.Zaman içinde de çocuk beni öyle sevmiş ki oysa ben başından beri aynıydım,beni doğumgününe bile özel davet ettiler.Bu sene derslerine girmiyorum,koridorda gelir sarılır 'ben sizi çok özlüyorum' diye.Özetle çocuğun her dediğine inanıp hemen lanetler yağdırmayın derim,şaşkın olmayan hiçbir öğretmen öğrencisine annene söyle ben seni sevmiyorum demez.Zaten cümleler bile çocuk cümlesi