Byk tuvalet karlmas

sekercik

oğlumun kardeşi gel gel:)
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
6.140
28
46
arkadaşlar nereye açacağımı bir türlü bulamadım: :eek:lmaz:

benim annem büyük tuvaleti geldiğinde tutamıyor ve kaçırıyor. bu konuda çok sıkıntı yaşıyor; bu hastalığın adı nedir? nasıl iyileşir? veya sebebi nedir? bilen duyan yaşayan var mı?
:uhm:
şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...

anneenize çok geçmiş olsun , acaba beyin le ilgili olarak mı böle oluyor nöroloji doktoruna giderseniz ii olur bence, onun branş ı değilsede başka bi bölüme yönlendirir sizi

blmiyorum ki çok karıştı kafam belki bi bilen çıkar dedim. sağolun bakalım başka yazan olacak mı?

arkadaşlar nereye açacağımı bir türlü bulamadım: :eek:lmaz:

benim annem büyük tuvaleti geldiğinde tutamıyor ve kaçırıyor. bu konuda çok sıkıntı yaşıyor; bu hastalığın adı nedir? nasıl iyileşir? veya sebebi nedir? bilen duyan yaşayan var mı?
:uhm:
şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...

canım senı korkutmak gıbı olmasın ama beyınle yada omurılıkle alkalı olabılır.ıhmal etmeden bır beyın cerrahına görünsün.beyın organıze edıyor cünkü dıskılama olayını.Allah acıl sıfalar versın.bızı burdan haberdar et.

ınsallah böyle bır sorun degıldır ama beyınle alakalı olan ms hastalıgında bu gıbı belırtıler olabılıyormus.elde ayakta güc kaybı yada uyusma ıgne batar gıbı belırtılerı varmı.Allahım esırgesın lütfen gözün korkmasın yardım etmek ıcın yazdım.

biraz internetten bakındım bu çok karşılaşılan bir durummuş, manyetik sandalye tedavisi de varmış artık; sebepleri çok çeşitliymiş ama genelde doğuma bağlanıyor. biraz karışık göründü gözüme ama hemen hepsi aynı şeyleri okudum.

biraz internetten bakındım bu çok karşılaşılan bir durummuş, manyetik sandalye tedavisi de varmış artık; sebepleri çok çeşitliymiş ama genelde doğuma bağlanıyor. biraz karışık göründü gözüme ama hemen hepsi aynı şeyleri okudum.

benimde ilk aklıma gelen bu olmuştu
benim annemde de idrar kaçırması var sebebide fazla doğum
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz

benimde ilk aklıma gelen bu olmuştu
benim annemde de idrar kaçırması var sebebide fazla doğum
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz

idrar kaçırması ile hemen hmen aynı şeymiş sebep aynıymış yani.

size de geçmiş olsun annem pek gitmek istemiyor:KK43:

muayene şekli filan pek hoş değil, bilmiyorum ikna etmye çalışıyorum.

rektosel de büyük abdest kaçırma,sistosel de de idrar kaçırma görülür,tedavi şekli ameliyatdır

X