byk blgesini aldkdan soraki sivilceler

sir le de alsa iplede yinede oldumu oluyordu
kaşlarımı falan yavaş yavaş alır
iple düzeltirkende kesinlikle iple aldığını hissetirmeden bastırmadan
cildi tahriş ettirmeden alır.. bıyık bölgeside aynen öyle
sirle alıyor sonra iple bastırmadan ağır ağır alıyor
şimdi hiç çıkmıyor çok şükür..

aynı sorunu bende yaşıyorum,sir ip farketmio her şekilde sivilce çıkıo bi çözümü olsa keşke

bu bölgedeki kıllar alındıktan sonra gözenekler açığa çıktığı için sivilceler oluşuyor, önerim antiseptik özellikli bir krem kullanmanız. ben şahsen hemen alır almaz bepanthen sürüyorum ve sivilce oluşmuyor :)

ayyy taa ne zaman açmışım konuyu kızlar siivilcelere çözüm buldum bennn

bıyıklarımı çok sık alıyorum 1 haftayı geçirmem bıyıklarımda minik tüy gördüm mü direk alıyorum iple hiç çıkmıyo artık

ne zaman alsam sivilce çıkıoo 1 gün alıorm 1 ay sivilcelerle uğraşıorumm:çok üzgünüm: bu yüsdende pek alamıorm makasla kesiorm fazla olmadıı için.ama ölede olmuo.:1no2: tavsye edceeniz bişe varmıı
çözümü buldum ben kendimde aynı seninki gibi çıkıyodu sürekli almasam daha iyi diye düşünüyordum ip ve ağda çok çıkarıyo zaten onun yerine bıyık almak için olan tellerden kullanıyorum almadan önce de peeling yapıyorum bıyık bölgeme ama en önemlisi sudocrem diye bir bebek pişik kremi var ama birsürü şeye kullanıloyo zaten aratırsan övgüleri görürsün nette onu sürüyorum gece yatmadan alıp sabah 1 tane bile küçük sivilce olmuyo umarım işe yarar sendede

kızlar tüyleri aldıktan sonra kolonya sürün,sivilcelenme olmuyor,mikrop öldürücü özelliği var

Back