byk blgesini aldkdan soraki sivilceler

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
318
Yer
İstanbul
ne zaman alsam sivilce çıkıoo 1 gün alıorm 1 ay sivilcelerle uğraşıorumm:çok üzgünüm: bu yüsdende pek alamıorm makasla kesiorm fazla olmadıı için.ama ölede olmuo.:1no2: tavsye edceeniz bişe varmıı

burnumla dudak aramda svilce çıkınca kötü görüküo hiç sevmiorrmmm:sinifsinif:

bende de aynı sorun var ben de almıyorum o yuzden canım..bi çözüm bulan yazsın hakkaten :(

ben iple aliyorum hic cikmiyo demekki ciltten cilde degisiyo
ardindan hemen gulsuyu suruyorum ve vazelin suruorum

ben iplede aldırsam ağdaylada aldırsam çıkar
kuaförüm cildin çook hassas diyor
vaktim olduğunda ağır ağır alıyor. benim hem kaş hem bıyık ikisindede sivilcem olur dediğiniz gibi 2-3 hafta uğraş artık işin yoksa...
kaş bıyık 20 dk da ağır ağır alıyor o zaman kızarmıyor bile.. bu defa dedim bayram önü yavaş yavaş al
sağolsun çook da müşterisi vardı ağır ağır aldı inciltmeden hiçbirşey olmadı...
kuaförü uyarın ona göre alsın.. çok baskı uygulamadan nazik ve yavaş.. inanın o zaman çıkmıyor

ben de öle oluyor kızlar ben pudra sürdürüyorum ondan sonra sirle aldırıyorum az çok sivilcem çıkıoyr

valla aynı sorun bendede var.Bende bi tek bende oluyor sanıyordum.:kedi:

ben iplede aldırsam ağdaylada aldırsam çıkar
kuaförüm cildin çook hassas diyor
vaktim olduğunda ağır ağır alıyor. benim hem kaş hem bıyık ikisindede sivilcem olur dediğiniz gibi 2-3 hafta uğraş artık işin yoksa...
kaş bıyık 20 dk da ağır ağır alıyor o zaman kızarmıyor bile.. bu defa dedim bayram önü yavaş yavaş al
sağolsun çook da müşterisi vardı ağır ağır aldı inciltmeden hiçbirşey olmadı...
kuaförü uyarın ona göre alsın.. çok baskı uygulamadan nazik ve yavaş.. inanın o zaman çıkmıyor

cnm yavaş yavaş nası alıoki neyle alıo hem cımbızlamı acaba?

cnm bnmde aldıktan sonra çok fazla çıkıodu ama baya bir süredir aldıktan sonra sabun kullanıorum snde bi dene istersen ağdayla aldıktan sonra 5 dk fln sabun sür bkle arkasından gül suyu sür inş faydası olur :1hug:

tşkkür ederm şekerima.s. ama okul olduu için denemeye cesaret edememki falla haftasonuda dersane var:çok üzgünüm:

aynı sorun bende de vardı...7-8 ay öncesine kadar hep iple alıyodm ve ardından sivilceler basıyodu.içi simsiyahtı sivilcelerin...kuaföre sordum iple alıyosan ondandır dedi sir'le almaya başladık..bi de peeling yap mutlaka dedi..ben de öyle düzeni değil ama yüzüme peeling yaptıkça dudak çevreme de yapıyorm..faydasını gördüm ciddi ciddi azaldı şimdi çok nadir küçük bir iki tane çıkar

vivetın soguk agda bantları ndan almıstım bı kere onn ıcınden bıyık almak ıcın wardıı onla alıyodum temızleme mendılıyle cok az sılıyorum cunku yaglı sonrada gul suyu suryorum sıwılce olmuyo denıyebılırsın krem fılan surme daha cok olur

bnde de var aynı sorun vivet tüy sarartıcı kullanıorum mecburen başka çıkar yolu yok çnküü:d

Back