Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bvlgari model alyanslardan memnun musunuz?j (yardım lütfen)
cok seviyorum ama cok büyük oldugu icin sahsen ben sürekli takamiyorum.. o kadar az takmama ragmen cizik cizik... esimi hic demiyorum bile,bu alyansimizi daha hic takamadi kaba diye.. ilk alyanslarimizi takiyoruz bizde napalim... kisacasi ben tavsiye etmiyorum
benim alyansımda bvlgari fakat ben 3 lü değilde 2li sini almıştım kullanan arkadaşlarım 3lüsünün terlettiğini ve pişik yaptığını söylemişlerdi çokta memnunum kalın olduğu için ezilme kırılma olmuyo ilk alyansım ezilmişti taşlı değilde taşsız olanını almıştım kenarları sarı içi beyaz altın klasik bvlgari işte :))
bende çok hevesle aldım ama içleri kararıyo söliyim aralarına bişey kaçıyo zamanla temzlemeye veriyordum sürekli. zaman zaman takıyorum şimdiiii. ama begeniyorsanız alın derim
bende çok memnunum taşlısınıda kullandım ama çok kararıyo o yüzden 3 klasik aldım alışıyosun fak etmiyosun bile sonradan çok hoş duruyo eşimde işi dolayısıyla pek kullanmıyo
Ben de aynı modeli aldım.Sarı altını sevmediğim için renkte aynı.O kadar yüzlerce model olmasına rağmen direkt bunu seçmem herkes tarafından eleştirildi.Herşeyin süslüsünü seven biri olarak onlara kaba ve sade geldi sanırım.Ama ben çok memnunum.Alyans olarak kimse anlamıyorlar ayrı mesele o da .Bir de içine isim yazılmıyor denilmiş.Benim ki körüklü olmasına rağmen ince de olsa tarih ve isim yazılabilmişti.Ben şahsen çok memnunum.Sanırım kaba yüzükleri normalde de takan biri olduğum için hiç garipsemedim
Bende BVLGARI kullanıyorum ve çok memnunum. Bence çok hoş duruyor.Çoğu alyans gibi parmağı kesmiyor.Özellikle erkekler çalışırken bundan şikayet ederler.Kenarları kalın olduğu için böyle bir sorun da olmuyor.. Tek sorun içine isim,tarih vs. yazılamıyor olması.
Normalde yüzükler çizilir fakat çok yakından incelenmediği sürece belli olmaması lazım bir de çoğu kuyumcudaki bvlgariler gerçek değil altınları birebir kopyalamak da çok kolay. ben ünlü bir alışveriş merkezindeki kuyumcudan normal bir bvlgari yüzük bakmıştım 1-2 sene önce kenarları daha satılmadan bozulmuştu yanımdaki arkadaşıma da bu gerçek değil diye adamın yanında yorum yapınca satıcı bozulmuştu çok :) swiss otelde ve hava alanında gerçek mağazaları var diye biliyorum. böyle özel bir yüzüğün de çakma olmasını sonradan bozulmasını istemem giderim sade standart bir yüzük alırım daha iyi. tabi bu benim düşüncem illa da bvlgari olsun diyorsanız kuyumcuyla baştan anlaşın bozulursa getiririm diye.