• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bvlgari model alyanslardan memnun musunuz?j (yardım lütfen)

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
156
Siirt
Kızlar ben geçen sene nişanlandım ama alyansım o gün kalabalıkta gümbürtüye gelmişti bir türlü içime sinmemişti bende nihayet bugün resimdekine benzerle değiştirdim eve geleli sadece bulaşık yıkadım ve doğal lifle yüzümü keseledim bu kadar bi baktım yüzüğümün içi bir sürü çizilmiş hemen çizilir mi böyle ama o kadar çok çizilmiş ki önerileriniz varsa çok sevinirim :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: .
bzero-1ring11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
aldğınız yere gidip parlatmalarını isteyebilirsin.
Ama bu tip işler yaparken mümkünse yüzğünüü çıkar ve masaya falan koy.
Yüzük bu illa sürtündükçe çizilecektir ama onunla iş yapman bu süreci kısaltır

alyans olarak begenmıyorum ben cıftlerde bu yüzğü umarım sorun hallolur

cnm sen çok bakıyorusn alyansın yeni yaa ondan o çizikleir görüyorsun..keyfini çıkartarak kulan bu modele hiç bşy olmas baya iyi:)

Kızlar ben geçen sene nişanlandım ama alyansım o gün kalabalıkta gümbürtüye gelmişti bir türlü içime sinmemişti bende nihayet bugün resimdekine benzerle değiştirdim eve geleli sadece bulaşık yıkadım ve doğal lifle yüzümü keseledim bu kadar bi baktım yüzüğümün içi bir sürü çizilmiş hemen çizilir mi böyle ama o kadar çok çizilmiş ki önerileriniz varsa çok sevinirim :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: .
QUOTE]

canım keşke almadan önce sorsaydın ...alınmış alınmışr keyfini çıkar derim ama kendi düşüncemi patlaşmak isterim .bvlgarinin yüzükleri gerçekten çok güzel bende nişanda Bvlgari alcammmm da alcam die tuttrmuştum.. sonra kuyumcularda gördüğüm modellerde sanki daha önce kullanılmış gibi kenarında hafifi renk dönmeleri olduğnu fark ettim hafif çizilmeler vardı sanki , daha sonra bi arkadaşım 1 sene önce aldığı bvlgari yüzüğinin halini gösterdi, resmen hayal kırıklığına uğradım. körüklü olduğu için uzun vadeli kullanabileceğin bi yüzük omaığı gibi kısa zamanda aşınıyo,

yane anlıyacağın asortik hatunlara hitaben yapılmış dersem yeri zemuszemuszemuszemus... o yüzüğü takınca ne bulaşığa dokuncan ne çamaşıra ne de toza :)))

ben çok memnunum canım şiddetle tavsiye ederim içinde varsa kalmasın al derim tek hayalim bvlgari yüzükdü başkasını asla olmaz diyodum evlenmeden önce eşimle tanıştıktan sonra sadece bikez bahsettim oda kuyumcu olduğu için nişan yüzüklerimizi blvgari almış ve bana süpriz yapmıştı ama benimkinin içi taşlı modeli çok severek kullanıyorum ama devamlı değil sadece bi yere gideciğim zaman işde falan takıyorum eve gidince ilk işim yüzüğümü çıkarmak oluyo bide tek sıra taşlı söz yüzüğüm var devamlı onu takıyorum ben hiç çıkarmam

bende bvulgari kullanıyorum herşeyi iyi güzelde
iştee
normal zamanda ev halinde temizlikte falan
çıkarılması gerekiyo
kaba çünkü kalın olduğundan bide hassas

içine isim yazılmıyo bide
bende sırf bu yüzden bi alyans daha alıcam evlenince
bvulgarinin yeride ayrı tabi oda kalcakta isim konusu içimde kaldı
mafoldumben

benim alyansım bulgari pek fazla kullanışlı değil kalınlığından dolayı. bayanda güzel duruyor da erkekte güzel durmuyor açıkçası.

bvlgarı ler cok hoş benım var sakladıgım bı yuzugum..
takmıyom ama cunku tek taraflı takmak ıstemıyom..
ama cok hoş zengınler ben sevıyom hemde ılk cıkdg zamanda almıs dı ..
cokda pahalıydı ozaman hersey gıbı yuzukde ozel olmalı bence..
ısım fılan boşver kalbıne yazmalısın herseyı oncelıkle..ısım yazsan ne olur yazmasa ne olur..

rabbım agız tadında ve omur boyu kulllanmayı nasıp etsın sadece..

eregli benım de yüzüğüm bulgari ama ben özel yaptırdım çok memnunum ve onun yeri bam başka.kullanımı na gelince,evde takmak zor evet kalın olduğu için çok rahatsız edıyor ama normalde de hiçbi şikayetim yok.

Kenar kalınlığı yüzünden kullanımı rahatsız gibi duruyor ama,güzel bencede...

Kızlar bende bulgari kullanıyorum evlilik yuzugum:)) BEnde hep delırmısımdır bulgarı dıye :D Ayrıca cızıkler felan anormal yanı soyle dıyım bulgarıler hep orjınaldır ve lısans ıstenır satılırken oyle bır yerden aldıysanız sorun varsada gosterın cızılme ıcın . BEn hıc cıkarmam yanı soyle dıyım benı rahatsız etmedıkce cogunlukla temızlıkde elımdede unuturum fakat alısmak onemlı parmagında baskalarının deyımıyle koccaman yuzuk :D

ALYANSIM YOK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BULGARİLERE BAKTIM KADINLAR İÇİN TAŞLI OLAN VAR BİRDE TAŞSIZ OLAN KARAR VEREMEDİM NE DERSİNİZ SEVGİLER :teytey:

Back