Kızlar ben geçen sene nişanlandım ama alyansım o gün kalabalıkta gümbürtüye gelmişti bir türlü içime sinmemişti bende nihayet bugün resimdekine benzerle değiştirdim eve geleli sadece bulaşık yıkadım ve doğal lifle yüzümü keseledim bu kadar bi baktım yüzüğümün içi bir sürü çizilmiş hemen çizilir mi böyle ama o kadar çok çizilmiş ki önerileriniz varsa çok sevinirim :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: .
QUOTE]
canım keşke almadan önce sorsaydın ...alınmış alınmışr keyfini çıkar derim ama kendi düşüncemi patlaşmak isterim .bvlgarinin yüzükleri gerçekten çok güzel bende nişanda Bvlgari alcammmm da alcam die tuttrmuştum.. sonra kuyumcularda gördüğüm modellerde sanki daha önce kullanılmış gibi kenarında hafifi renk dönmeleri olduğnu fark ettim hafif çizilmeler vardı sanki , daha sonra bi arkadaşım 1 sene önce aldığı bvlgari yüzüğinin halini gösterdi, resmen hayal kırıklığına uğradım. körüklü olduğu için uzun vadeli kullanabileceğin bi yüzük omaığı gibi kısa zamanda aşınıyo,
yane anlıyacağın asortik hatunlara hitaben yapılmış dersem yeri zemuszemuszemuszemus... o yüzüğü takınca ne bulaşığa dokuncan ne çamaşıra ne de toza :)))