• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bvlgari alyans yardım kızlar

Fiyatı ne kadar bilmiyorum instagram da gördüm internette baktım bulamadım o yüzden yardımcı olabilecek biri çıkar diye burada yazma gereği duydum arkadaşlar o kadar bir alyans için o kadar para verilir mi tartışılır

Fiyatı ne kadar bilmiyorum instagram da gördüm internette baktım bulamadım o yüzden yardımcı olabilecek biri çıkar diye burada yazma gereği duydum arkadaşlar o kadar bir alyans için o kadar para verilir mi tartışılır
O kadar takılma, sadece sahtesi ile kandırılma.
Paran varsa verirsin, ben verdim istersem yine veririm ne olacak?
Bvlgari, tiffany, cartier vs. Gösteriş değil, imkan ve kişide varsa eğer zevk meselesi.
Burada yazan kişilerin maddi durum ve zevklerinin tartışma ve alay konusu edilmesini anormal buluyorum.
Neyse tekrar mutluluklar.

Teşekkür ederim ağzına sağlık duygularıma tercüme olmuşsun tekrar teşekkür ederim önemli olan beğenmem
Beğenmediğim şeyi de trilyonluk olsa gösteriş diye parmağıma takmam

Biz değiştirmek için italyadan getirttiğimiz BVLGARI alyans çiftimizi satmayı düşünüyoruz.
20160608_193632aaa.jpg
20160608_193640aaa.jpg
20160608_193708aaa.jpg
20160608_193722aaa.jpg

O kadar takılma, sadece sahtesi ile kandırılma.
Paran varsa verirsin, ben verdim istersem yine veririm ne olacak?
Bvlgari, tiffany, cartier vs. Gösteriş değil, imkan ve kişide varsa eğer zevk meselesi.
Burada yazan kişilerin maddi durum ve zevklerinin tartışma ve alay konusu edilmesini anormal buluyorum.
Neyse tekrar mutluluklar.

kesinlikle katılıyorum.. mesela benim de en beğendiğim marka Tiffany &Co.. özellikle alyanslarına hastayım.. bunun gösterişle bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum tamamen zevk meselesi.. üstelik senin aradığına göre bir hayli de uygun, istersen bir düşün konu sahibi..

upload_2016-6-28_2-12-40.png

Back