• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama buzul mu bronz mu?

strange

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
26
0
86
Antalya
arkadaslar, şu an saçımın diplerı koyu, uçları da açık sarı.ve saçım yazın oldukça yıprandı.ben de bronzlaştığım için kahve tonları daha hoş durur diye düşündüm. şu ankı açık renkten aralarda bırakarak, ya buzul kahveye ya da bronz kahveye boyatıcam. ama kararsız kaldım. kaşlarım koyu renk değil, gözlerım de mavı. sizce hangisiii??

kımseden ses çıkmadı ancak ben yarın gidiyorum kuaförüme:)
yaz boyu ellemedı saçlarıma bu halı güzel diye amma artık zamanı geldi.bekleyelım görelım bakalım

Bronz kahveyi biliyorum ama buzul kahveyi ilk kez duydum, açık tenliyseniz çok açık kahve yapın, koyu renk yüzünüzü sert ifadeli gösterir, hem de sarıdan birden koyu renge dönünce sizde yadırgarsınız. Boyatınca resim bekleriz, inşallah istediğiniz gibi olur.

yüzüm su an baya bronz ama böyle kalamıycak tabi :) çok koyulaştırmak riskine girmeden bırakıcam kuaförüme bakalım :)

en kısa zamanda koyucam resım.
ama istediğim renk olmadı
kuaföre gittiğimde yanı bır eleman gelmiş, kuaförüm de henuz orda değildi,ben çok koyu olmasını istemediğimi, uçlardakı sarıyla sırıtmıycak bı kahve tonu yapmasını istediğimi söyledım.
çıkolata kahve tavsıye ettı
olmaz o çok koyu dedim.rengını ayarlarım çok koyu olmaz dedı
e hadı bakalım, boyattım
uçlardan da baya sarı bırakı vee şokkkkkk
çok koyu bır çıkolata kahve , uçlar çerçeve seklınde açık sarı.sınırden ağlıcaktım.o sırada kendı kuaförüm de geldi. o da sasırdı açık kahve tonları yapıcaktım saçlarını ben dedı.o halımı düzeltmek için tüm saçımı tekrar çikolata kahveye boyadık. kaşlarımdan bıle koyu bır ton. gözum alışamadı. 2 gün oldu.ilk gün nasıl aççıcam dıye gezıyodum. şimdi bıraz daha alıştım sankı. herkes çok yakıştırdı, benı en son sarı saçlı ve beyaz gören ınsanlar şimdi bronz ve koyu saçlarla görünce şok oldu tabi. :) sanırım bıraz kullanıcam bu halıyle baska çarem de yok, yıpransın istemıyorum ıyıce..

zaten bir süre sonra biraz daha açılır saçların...merak etme...kuaförde boyanan saçlar siyah haricindekiler yıkadıkça açılıyor...piyasadaki boyalar gibi değiller...

Back