buzu çözülen bir yiyecek tekrar buzluğa konulur mu?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar size bir sorum olacak,
dün annemler geldi tavuk yaptım buzluktan çıkartıp,tavuk büyük geldi yarısını pişirdim.
diğer yarısı halen pişmemiş şekilde dolabımın normal rafında duruyor.üst üste tavuk da yapmak istemiyorum.buzu çözülen bir yiyecek tekrar buzluğa konulur mu?

Konu yanlış yerde.

Buzu çözülen hiç bir yiyecek tekrar dondurulmaz. Tavuk hiç hiç dondurulmaz, zehirlenirsiniz. Haşlayıp kedilere verin, mis gibi karınları doyar.

Tavuk salatası geldi aklıma şimdi, yoğurtlu mayonezli bir tavuk salatası yapmıştı arkadaşım madem geri koyamıyorsunuz onu deneyebilirsiniz farklı bir tat :)

arkadaşlar size bir sorum olacak,
dün annemler geldi tavuk yaptım buzluktan çıkartıp,tavuk büyük geldi yarısını pişirdim.
diğer yarısı halen pişmemiş şekilde dolabımın normal rafında duruyor.üst üste tavuk da yapmak istemiyorum.buzu çözülen bir yiyecek tekrar buzluğa konulur mu?
Hayır konulmaz.

sağlığı ve lezzeti gidiyor. bozulma süreci hızlanıyor ama mecbur kaldıysan duruma göre koyabilirsn.

Ben de kesinlikle konulmaz diye biliyorum. Ben koymamaya özen gösteriyorum açıkçası.

koymamalı, özellikle tavuksa bu asla, zaten hayvancağızlar 30 günde büyüyüp geliyor sofralara, yenmemesi en doğrusu, bence toptan çıkarın hayatınızdan tavuğu, biz öyle yaptık. okyanus, deniz balığı yiyoruz

X