Buzmaviii Çeyizleriiiiii :))

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
Kızlar Merhaba;
1 yıldır bu sitede aldıklarımı paylaşıyorum paylaştıklarınızdan faydalanıp yenı seyler ogrenıyorum..
Bana çok faydası oldu sizin çeyiz sayfalarınızdan çok şey öğrendimmm:)
Kendıme bı ceyız sayfası acmıstım ama çok karısık ve sayfalara baya bölünnmüş bi durumda bende butun ceyızımı bi topikte toplamaya karar verdımm resmi olanları eklıyorumm umarım ceyız alısverısıne yenı baslayan arkadaslara faydam oluurr :)

Mutfaktan Başlıyorum:))
Misafirlik Yemek Takımı,

Eki Görüntüle 1192747

Günlük Yemek Takımı

Eki Görüntüle 1192748

Kahvaltı Takımı

Eki Görüntüle 1192750

Çelik Tencere Seti

Eki Görüntüle 1192753

Seramik Tencere seti

Eki Görüntüle 1192754

Tefal Bistro Set

Çaydanlıklar

Eki Görüntüle 1192757

Baharat Takımı

diğerlerii
Eki Görüntüle 1192619 Eki Görüntüle 1192630

Bardaklar

Yatak Odası Grubu

Eki Görüntüle 1192655 Eki Görüntüle 1192659 Eki Görüntüle 1192662

Banyo ve Englısh Home Urunlerı

Eki Görüntüle 1192693

Küçük Ev Aletleri

Son düzenleme:
hepsi çook güzell herseyi tamamlamıssın canım düğüne de çok varmıs daha kafan rahatlamıstır güle güle aşkla kullanınnn
bende burası sayesinde öğreniyorumm ilerde lazım olurr

hepsi çook güzell herseyi tamamlamıssın canım düğüne de çok varmıs daha kafan rahatlamıstır güle güle aşkla kullanınnn
bende burası sayesinde öğreniyorumm ilerde lazım olurr

Canım cok tesekkur ederımmmm :)
olur tabı olmazmı burdan yaptım bende heppp:)

Daha alınacaklarım var eksıkler hıc bıtmıyor:)

masAllah düğününe bi yıl kalmıs ama hepsi bitmiş nerdeyse canım hayırlı olsun hepsi çok güzel

Cnm benim maşaAllah çeyizlerin çok güzel hepsi Rabbim güle güle kullanmayı nasip eylesin inşaAllah

Canım benim iyi günlerde kullan çeyizlerini Allah mutlu mesut etsin
Bernardo nun Kırmızı çaydanlığı bendede var üstü hiç bi işe yaramıyo:) çok küçük

Aldıklarını çok beğendim hele ki bazı parçalara hayran kaldım ama paylaştıklarından bazıları görünmüyor Eki Görüntüle yazıyor basınca hata yazısı çıkıyor. Anlamadım onun da nedenini, bilen varsa söylesin sevindirsin beni

cok teşekkür ederım canım evet gorunuyordu sımdı neden cıkmıyor kı tekrar ekleyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…