Buzlukda bekleyecek yufkalı tarif arıyorum

ç i d o

M U C İ Z E M...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.969
95
163
41
Diğer
slm kıslaar şu sıralar çok misafirim gelcek eşim askerden eldi de. hafta sonu biraz hazırlık yapayım diyorum. yufkalı tarifler. misafir arayıp 1 saatte sendeyiz dediklerinde hemen fırına verebileceğim tarif varmı.yani buzlukda uzun zaman bekleyecek hemen çıkartıp fırına verebileceğim tarifler istiyorum yanına birde sütlü tatlı yaparım.birde kurabiye yardım edin bana canlarıma.s.

Öncelikle gözlerin aydın olsun.Darısı tüm yol gözleyenlerin başına..
Soruna gelince,hazırlamış olduğun tüm börekleri deepfreeze atabilirsin.Kızartmadan sigara böreklerini pişmiş haldeki diğer tüm börekleri de..Ayrıca kek pişirip onu da deepfreezee atabilirsin..Yalnız tavsiyem pişmiş olanları hafif ılıkken deepfreeze atman..yerimseniben

snakeeyes teşkür ederim canım hafta sonu atayım burdan aldığım börek tarifleri var misafir gelince hemen çıkarıp buzlu kızartayım. çok sağol canımcım..amin darısı diğer hasretlilere çok zor ama çook

gözün aydın canım sana süper bi tarif veriyim öncelikle istedigin içi kullanabilirsin yufkayı tezgaha serip 2 yemek kaşıgı margarile bi yenek kaşıgı tereyag eritip yufkaya fırça ile sür 8 e böl yufkayı sigara böregi gibi içine arzu ettigin malzemeyi koyup iki parmak kalınlıgında filan sar bütün yufkaları bu şekilde bitene kadar sarıyoz sonra bi tabaga su koy sardıgın börekleri bir bir arkasını önünü suya batırıp yaglı kagıt serdigin tepsiye diz poşete koy buzluguna at pişirecegin zaman cıkartıp yumurtasını sürüp buzlu buzlu fırına ver sıcagıyla tavsiye ederim milfoy hamuru gibi oluyo birde benim fırınım küçük ben onun tepsisine 3 yufkadan yapıp atıyom sende poşete düzgün dizip koyabilirsin anlaşılabilir olmuştır umarım mutlaka dene afiyet olsun

Son düzenleme:
canım yufkaları sadece sıvıyağ ile bolca yağlayıp içine kıymalı sigara böreği içi sar.çok sıkıştırmadan.sonra çıkınca biraz suya tutup yağlanmış fırın tepsisine diz.fırına ver.harika çıtır çıtır oluyo.hadi kolay gelsin

teşekkürler kıslaaar çok yardımcı oldunuz yeni okudum da akşam yapar buzluğa atarım yufkam var

Back
X