Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
akadaslar sanirim burda duymustum yüzüne buz küpüyle masaj yapan arkadaslar var...bende 3 gündür yapiyorum icine limon suyuda ekledim ..ve iki gündür yüzüm daha canli gözüküyo.acaba buzlu masaj yapan arkadaslar varmi aramizda ?yapanlar memnunmu?neden yaparlar buzlu masaji?burda paylaslim lütfen
Ben yapıyordum bir aralar...
Neden yaparlar çünkü gözenekler sıkılaşsın diye kaydirigubbakcemile2
Maden suyuyla yapmıştım ama yanaklarım soyuldu çünkü gazını almadan yaptığım için cildimi tahriş etmişim sizlerde dikkat edin benneyaptımki
bende yapıcam ama kılcal damar çatlamaları oluşur diye korkuyorum..
ben yapıyorum çok memnunum ,bide yoğurdu buz haline getirip deneyin ama yoğurda biraz limonda sıkın daha güzel yapıyo.bi zararı yok deneyin..
ben su kaliplari ve yesil cay ile yapiyorum cok memnunum bi zaririni simdiye kadar gormedim bide yogurdu denemek lazim guzel bi fikir boylece yogurt maskesinden kurtulmus olurum saol tulaycim
yalnız arkadaşlar eğer hassas yada kılcal damar oluşmaya meyilli bir cildiniz varsa buz o kılcal damar çatlamalarını artırır. çünkü hassas ciltler çok soğuk ve sıcak geçişlere maruz kalmamalı. mesela sodalı buz kalıplarıda aynı şekilde. eğer direk cilde uygularsanız bi süre sonra daha da hassaslaşır kılcal damarlar artar. hele ki cildiniz ince ise.onun yerine gazı alınmış sodayı sprey şeklinde yüzünüze uygularsanız daha iyi olur. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5